Ohjelma

SOOLin Talvipäivät tarjoavat monenlaista ohjelmaa osallistujalleen. Tutustu tällä sivulla SOOLin Tampereen Talvipäivien antiin ja mahdollisiin ilmoittautumisohjeisiin!

Sisältö

PERJANTAI

Avajaiset
Sitsit
Jatkot

LAUANTAI

Talvirieha (avaa uuden alasivun)
Approt
Päivätanssit
Iltabileet

 

Avajaiset

Tule mukaan SOOLin Talvipäivien yhteisiin avajaisiin Laikunlavalle perjantaina klo 19-20 aloittamaan tämä huikea seminaariviikonloppu! 

Seminaarin avausluennolla on tiedossa niin SOOLin kuin kaupungin tervehdys sekä huikea yllätysesiintyjä. Siellä myös suoritetaan seminaarin ensimmäinen kurssitehtävä, kun vannomme yhdessä koko Talvipäiväkansan kanssa Talvipäivävalan. Avajaisissa pääset näkemään, mistä oikein on kyse, sekä kokoontumaan yhteen muiden talvipäiväkävijöiden kanssa aloittamaan viikonlopun mittaisen suorituksen.

Sitsit

Kaipaako äänihuulesi äänenavausta talvipäivien keikkoja varten? Janoaako sielusi yhteislaulannan sulosäveliä?

Meillä voi olla tarpeisiisi ratkaisu, nimittäin laualmisen perusteet- kurssi keskustan ytimessä! Laulamisen perusteilla pääset tutustumaan Tamperelaiseen sitsikulttuuriin 45 minuutin pikasitseillä. Sitsejä järjestetään neljät aloitusajoilla 16, 17, 21 ja 22.

Innokkaimmille sitsaajille ennakkoilmottautuminen järjestetään tammikuun aikana. Sitseille on mahdollista päästä myös paikanpäällä jonottamalla. Tervetuloa Sitsaamaan!

Approt

Liikuntatuntien opit kannattaa hyödyntää lauantaina, kun talvipäiväkansa suunnistaa keskustan ravintoloihin metsästämään suorituksia approkarttoihin. Approsuorituksia on mahdollista hakea rennolla otteella klo 13-19 välisenä aikana. Approja voit lähteä suorittamaan Tampereen suosittuihin baareihin tai voit myös keskittyä enemmän manselaisille tuttuihin ruokaherkkuihin. Approt voi suorittaa alkoholittomana. Approjen maali on auki 17:30-19:30, jolloin tunnustukseksi suorittamisesta saat hakea täyttä karttaa vastaan tämän vuoden upean Talvipäivä-appromerkin!

Päivätanssit

Tervetuloa lanteet letkeäksi- kurssille, eli huikeille päivätansseille! Tämä unohtumaton tapahtuma odottaa keskustassa aivan Talviriehan tuntumassa. Tule tanssimaan itsesi lämpimäksi, laulamaan mukana Ukkometson tahtiin ja osallistumaan yllätysohjelmanumeroihin. 

Parhaita tanssimuuveja, laulun hurmiota ja mahtavaa seuraa – tämä on tapahtuma, jota et halua missata! Tällä kurssilla ei tarvitse myöskään huolehtia ennakkoilmoittautumisesta. Saavu paikalle, kun mieli tekee ja lähde, kun haluat. Voit viihtyä koko päivän tanssiparketilla tai piipahtaa vain hetkeksi. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan lähiaikoina.

 

Jaa sivu somessa

Tweet