Ohjelma

SOOLin Talvipäivät tarjoaa monenlaista ohjelmaa osallistujalleen. Tutustu tällä sivulla SOOLin Tampereen Talvipäivien antiin ja mahdollisiin ilmoittautumisohjeisiin!

Perjantai 23.2.

AVAJAISET

SITSIT

JATKOT

Lauantai 24.2.

TALVIRIEHA

SEMINAARILUENTO

APPROT

PÄIVÄTANSSIT

TAPPARA–ÄSSÄT

ILTABILEET

Sunnuntai 25.2.

Turvallista kotimatkaa!


Avajaiset

Tule mukaan SOOLin Talvipäivien yhteisiin avajaisiin Laikunlavalle perjantaina klo 19–20 aloittamaan tämä huikea seminaariviikonloppu! 

Seminaarin avausluennolla on tiedossa niin SOOLin kuin kaupungin tervehdys sekä huikea yllätysesiintyjä. Siellä myös suoritetaan seminaarin ensimmäinen kurssitehtävä, kun vannomme yhdessä koko Talvipäiväkansan kanssa Talvipäivävalan. Avajaisissa pääset näkemään, mistä oikein on kyse, sekä kokoontumaan yhteen muiden talvipäiväkävijöiden kanssa aloittamaan viikonlopun mittaisen suorituksen.


Sitsit

Kaipaako äänihuulesi äänenavausta talvipäivien keikkoja varten? Janoaako sielusi yhteislaulannan sulosäveliä?

Meillä voi olla tarpeisiisi ratkaisu, nimittäin laualmisen perusteet- kurssi keskustan ytimessä! Laulamisen perusteilla pääset tutustumaan Tamperelaiseen sitsikulttuuriin 45 minuutin pikasitseillä. Sitsejä järjestetään neljät aloitusajoilla 16, 17, 21 ja 22.

Innokkaimmille sitsaajille ennakkoilmottautuminen järjestettiin maanantaina 29.1.2024. Ennakkoilmoittautumiset ovat nyt loppuunmyydyt. Sitseille on kuitenkin mahdollista päästä myös paikanpäällä jonottamalla. Tervetuloa Sitsaamaan!

Sitsien läsy (pdf)


Perjantain iltabileet

Missä on jatkot? Suuntaa perjantaina kohti illan bileitä! Valinnanvaraa on paljon, nimittäin voit suunnata Bricksiin katsomaan Spicy Rediä, Ranta-Poroon Lopettajia, Yo-talolle Humppaseuraa, tai Tullikamarin klubille Kullervoa. Ruma on yks virallisista SOOLin Talvipäivien jatkopaikoista, Rumassa ei ole esiintyvää artistia toisin kuin muissa virallisissa jatkopaikoissa, Rumassa on kuitenkin tanssilattia ja esimerkiksi karaokehuone. Valitse kohteesi mielesi mukaan – näitä bileitä et halua missata!

  • Ranta&Poro ja Bricks: Ovet klo 21.00, esiintyjät klo 23.00
  • Klubi: Ovet 20.30, esiintyjä klo 23.00
  • Yo-talo: Ovet klo 22.00, Humppaseura soittaa koko yön
  • Ruma: Ovet klo 21.00

Lue lisää


Talvirieha

Ratinanniemessä lauantaina klo 11–16.

Lue lisää


Seminaariluento

Tervetuloa sivistyksen kehtoon! Tule lauantaiaamusi ratoksi seminaariin klo 12–13 Tampereen yliopiston päätalon juhlasaliin. Oli hyvinvointisi hyvässä tai huonossa kuosissa, kannattaa kiiruhtaa paikalle, sillä aiheena on nuorten opettajien työhyvinvointi. Luennoitsijana on TikTokista tuttu Hanna-ope eli peruskoulun kieltenopettaja Hanna Hallila. Seminaariin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, vaan voit reippailla virkistävässä pakkasilmassa suoraan saliin.


Approt

Liikuntatuntien opit kannattaa hyödyntää lauantaina, kun talvipäiväkansa suunnistaa keskustan ravintoloihin metsästämään suorituksia approkarttoihin. Approsuorituksia on mahdollista hakea rennolla otteella klo 13–19 välisenä aikana.

Approilla kerätään 6 suoritusleimaa eri appropaikoista ja suoritusta vastaan saa approjen haalarimerkin. Approja voit lähteä suorittamaan Tampereen suosittuihin baareihin tai voit myös keskittyä enemmän manselaisille tuttuihin ruokaherkkuihin. Approt voi suorittaa alkoholittomana. Approjen maali on Bricksissä ja se on auki 16.00-19.00, jolloin tunnustukseksi suorittamisesta saat hakea täyttä karttaa vastaan tämän vuoden upean Talvipäivä-appromerkin! 


Päivätanssit

Tervetuloa lanteet letkeäksi -kurssille, eli huikeille päivätansseille! Tämä unohtumaton tapahtuma odottaa lauantaina keskustassa aivan Talviriehan tuntumassa ravintola Rannassa klo 13–19. Tule tanssimaan itsesi lämpimäksi, laulamaan mukana Ukkometson tahtiin ja osallistumaan yllätysohjelmanumeroihin. 

Päivätansseilla DJ soittaa musiikkia ja lisäksi paikan päällä on erillinen karaokeluola, jossa pääsee luikauttamaan oman bravuurinsa. Klo 14 ja 16 on siveysbingo, jossa jaossa on Kaalimadon sponsoroimat huikeat palkinnot! Ranta toimii päivätanssien ohella appropaikkana. Päivätansseilla saatavina Talvipäivien nimikkojuoma ”TASOTAva”.

Parhaita tanssimuuveja, laulun hurmiota ja mahtavaa seuraa – tämä on tapahtuma, jota et halua missata! Tällä kurssilla ei tarvitse myöskään huolehtia ennakkoilmoittautumisesta. Saavu paikalle, kun mieli tekee ja lähde, kun haluat. Voit viihtyä koko päivän tanssiparketilla tai piipahtaa vain hetkeksi.


Tappara-Ässät

Tampereen SOOLin Talvipäiväyhdistys TASOTA ry tekee yhteistyötä Tamhockeyn kanssa ja tarjoaa tapahtumalipun omaaville liput Tappara-Ässät -otteluun alennettuun 7 € kappalehintaan. SOOLin Talvipäivien tapahtumaranneke tullaan tarkastamaan jäähallin ovilla.

Ottelu alkaa Nokia Arenalla klo 17 ja otteluun saa ja on jopa suotavaa saapua opiskelijahaalareissa! Suora linkki alennettuihin lippuihin löytyy tästä: https://www.lippu.fi/event/name-17476470/?affiliate=FMF


Lauantain iltabileet Messukeskuksella

Lauantai-iltana koko tapahtumakansa pääsee kokoontumaan saman katon alle Messukseskuksen TähtiAreenalle! TähtiAreenan ovet aukeavat jo klo 19 ja pysyvät auki koko yön aamuneljään saakka. Ilta sisältää järjestäjien puheenvuoron, vuoden 2025 Talvipäiväkaupungin paljastuksen sekä tietysti illan esiintyjäkaartin sisältäen Robin Packalenin illan tähtenä!

  • 19.00 - Ovet 
  • 21.00 - Generik
  • 23.00 - Robin Packalen
  • Loppuyö - DJ

Otathan huomioon matkustamisen TähtiAreenalle, sillä Messukeskus sijaitsee useamman kilometrin päässä Tampereen keskustassa. Onneksi teemme yhteistyötä TKL:n kanssa ja matka onnistuu sutjakasti bussilla! Ohjeet Tampereen bussiliikenteeseen, Nysse-sovellukseen ja tätä tapahtumaa varten lisättyihin bussilinjoihin löytyvät sähköpostista koulumajoitustietojen yhteydestä!

Lue lisää


 

Jaa sivu somessa

Tweet