Kotisivut ja jäsenrekisteri

SOOLin jäsenyhdistykset saavat maksutta käyttöönsä Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpaakin työkalua on mahdollista käyttää yhdessä tai erikseen.

Yhdistysavain on SOOLin yhteistyökumppanin Avoine Oy:n tarjoama kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu, jota käyttävät jo tuhannet suomalaiset yhdistykset. Yhdistysavaimen kotisivutyökalu uudistettiin täysin keväällä 2018 ja nyt päivittäminen on entistäkin helpompaa, sivuston ulkoasu on nykyaikainen ja se mukautuu kaiken kokoisille mobiililaitteille. Yhdistysavaimella kuka tahansa voi rakentaa näyttävät kotisivut ilman erityisosaamista.

Työkalulla on todella helppo hallita myös jäsenrekisteriä tietosuojavaatimukset huomioon ottaen. Ylläpitäjän on helppo siirtää Yhdistysavaimella luotu palvelu toimikauden päättyessä seuraaville vastuuhenkilöille.

Yhdistysavaimen perustoiminnot ja -ominaisuudet ovat käytössänne täysin maksutta Yhdistysavain Free -versiossa. SOOLin jäsenyhdistykset saavat myös ilmaisen .sool.fi-verkkotunnuspäätteen (esim. yhdistys.sool.fi) ja tuntuvan 20 %:n alennuksen kaikista Yhdistysvaimen maksullisista versioista. Maksullista versiota käytettäessä sivustolle voi ottaa käyttöön myös kokonaan oman verkkotunnuksen (esim. yhdistys.fi).


Ota työkalu testiin sitoumuksetta:
Ilmaisversio SOOLin jäsenyhdistyksille

Huom! Aloita käyttö nimenomaan tällä lomakkeella hyödyntääksesi SOOLin jäsenyhdistyksille suunnatut edut!


Asiakaspalvelu

Yhdistysavaimen asiakaspalvelu on aina jäsenyhdistysten käytettävissä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.


Hyödyllisiä linkkejä


 

Jaa sivu somessa

Tweet