Kotisivut ja jäsenrekisteri

SOOLin jäsenyhdistykset saavat maksutta käyttöönsä Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpaakin työkalua on mahdollista käyttää yhdessä tai erikseen.

Yhdistysavain on SOOLin yhteistyökumppanin Vitec Avoine Oy:n tarjoama kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu, jota käyttävät jo tuhannet suomalaiset yhdistykset. Yhdistysavaimella kuka tahansa voi rakentaa näyttävät kotisivut ilman erityisosaamista.

Päivittäinen yhteydenpito jäsenistöön ja tapahtumista tiedottaminen sujuu luontevimmin somekanavilla, mutta yhdistyksen omat kotisivut tarjoavat edelleen korvaamattoman mahdollisuuden ylläpitää pysyvää sisältöä hallitusti. Kotisivuille kannattaa koota mm. yhdistyksen jäsenyyteen liittyvät ohjeistukset, yhdistyksen tarkoituksesta ja toiminnasta kertovat sisällöt, esittelyt ja yhteystiedot sekä mahdolliset blogisisällöt ja muut julkaisut.

Työkalulla on todella helppo hallita myös jäsenrekisteriä tietosuojavaatimukset huomioon ottaen. Ylläpitäjän on helppo siirtää Yhdistysavaimella luotu palvelu toimikauden päättyessä seuraaville vastuuhenkilöille.

Yhdistysavaimen perustoiminnot ja -ominaisuudet ovat käytössänne täysin maksutta Yhdistysavain Free -versiossa. SOOLin jäsenyhdistykset saavat myös ilmaisen .sool.fi-verkkotunnuspäätteen (esim. yhdistys.sool.fi) ja tuntuvan 20 %:n alennuksen kaikista Yhdistysvaimen maksullisista versioista. Maksullista versiota käytettäessä sivustolle voi ottaa käyttöön myös kokonaan oman verkkotunnuksen (esim. yhdistys.fi).


Käyttöönotto

Huom! Aloita käyttö nimenomaan tällä lomakkeella hyödyntääksesi SOOLin jäsenyhdistyksille suunnatut edut. Voit myös testata työkalua sitoumuksetta:


Asiakaspalvelu

Yhdistysavaimen asiakaspalvelu on aina jäsenyhdistysten käytettävissä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä.


Hyödyllisiä linkkejä


Tämän sisällön näyttäminen edellyttää, että hyväksyt markkinointievästeet.

 

Jaa sivu somessa

Tweet