Kotisivut ja jäsenrekisteri

SOOLin jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpikin työkalu on mahdollista ottaa käyttöön toisistaan riippumatta, yhdessä tai erikseen.

Yhdistysavain on kotisivu- ja jäsenrekisteripalvelu, jota käyttävät jo tuhannet suomalaiset yhdistykset. Yhdistysavaimen kotisivutyökalu uudistettiin täysin keväällä 2018 ja nyt päivittäminen on entistäkin helpompaa, sivuston ulkoasu on nykyaikainen ja se mukautuu kaiken kokoisille mobiililaitteille. Yhdistysavaimella kuka tahansa voi rakentaa näyttävät kotisivut ilman erityisosaamista.

Yhdistyavaimen perustoiminnot ja -ominaisuudet ovat käytössänne täysin maksutta Yhdistysavain Free -versiossa. SOOLin jäsenyhdistykset saavat myös ilmaisen .sool.fi-verkkotunnuspäätteen (esim. yhdistys.sool.fi) ja tuntuvan 20 %:n alennuksen kaikista Yhdistysvaimen maksullisista versioista. Maksullista versiota käyttäessä sivustolle voi ottaa myös kokonaan oman verkkotunnuksen käyttöön (esim. yhdistys.fi). Yhdistysavaimen tarjoaa SOOLin yhteistyökumppani Avoine Oy.

Ota työkalu testiin sitoumuksetta:
Ilmaisversio SOOLin jäsenyhdistyksille

Huom! Aloita käyttö nimenomaan tällä lomakkeella hyödyntääksesi SOOLin jäsenyhdistyksille suunnatut edut!


Asiakaspalvelu

Yhdistysavaimen asiakaspalvelu on aina jäsenyhdistysten käytettävissä kaikissa palveluun liittyvissä kysymyksissä:

Hyödyllisiä linkkejä


 

Jaa sivu somessa

Tweet