Jäsenelle

SOOL yhdistää #opeopiskelijat opiskelupaikkaan ja koulutusohjelmaan katsomatta! Jäsenenä saat myös henkilökohtaisia etuja.

SOOL on yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Opeopiskelijat pitävät yhtä paitsi paikallisesti ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten puitteissa, myös vuosittain SOOLin legendaarisilla Talvipäivillä. Jäsenille maksuttomissa teemaseminaareissa tapaat myös muita opeopiskelijoita eri opettajankoulutusaloilta ja -paikkakunnilta.

» Katso tulevat tapahtumat

Opettajankoulutuksessa ei kerrota kaikkea

SOOLin jäsenedut, tapahtumat ja koulutukset tarjoavat opeopiskelijalle mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttaan ja vahvistaa opettajuuteen kasvamista jo fuksivuodesta alkaen. SOOLin jäsenenä olet myös mukana vaikuttamassa paremman opettajankoulutuksen puolesta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

» Näin SOOL vaikuttaa

Kiristääkö kukkaro?

Jo pelkästään kattava vakuutuspaketti ja kotiin kannettu Opettaja-lehti antavat moninkertaisen hyödyn jäsenmaksuun nähden. Oman toiminnan lisäksi SOOL tarjoaa jäsenilleen lähes kaikki Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n jäsenedut. Ja kun teet opesijaisuuksia, olet oikeutettu OAJ:n luottamusmiesten ja palkka-asiantuntijoiden edunvalvontapalveluihin.

» Tutustu kaikkiin jäsenetuihin

SOOLin toimisto ja aluetoimijat ovat sua varten

Jäikö jokin askarruttamaan? Ollaan siis yhteyksissä. SOOLin toimisto neuvoo ja palvelee jäsenyyteen, opettajankoulutukseen tai työelämään liittyvissä asioissa.

SOOLin aluetoimijat toteuttavat paikallista jäsenpalvelua ja koulutustoimintaa yhdeksällä opettajankoulutuspaikkakunnalla. Aluetoimijat järjestävät oman paikkakuntansa opeopiskelijoille opiskeluaikaiseen jäsenyyteen, järjestötoimintaan sekä työelämään liittyviä tilaisuuksia – tarpeiden ja toiveiden mukaisesti pitkin lukuvuotta.

Pysy ajan tasalla

» Tilaa uutiskirje

SOOLin uutiskirje ilmestyy lukukausien aikana noin kerran kuukaudessa.

» Päivitä jäsentietosi sähköisesti

Jäsentietojasi voit muokata myös kirjautumalla OAJ:n jäsensivuille SOOL/OAJ-jäsennumerollasi. Kirjautumisen yhteydessä voit pyytää uuden salasanan, mikäli olet sen unohtanut tai et ole aiemmin kirjautunut sivuille.

Jaa sivu somessa

Tweet