Jäsenelle

SOOL yhdistää Suomen #opeopiskelijat opiskelupaikkaan ja koulutusohjelmaan katsomatta! Jäsenenä saat henkilökohtaisia etuja ja olet mukana kehittämässä opettajankoulutusta.

SOOL yhdistää

  • Legendaarisilla SOOLin Talvipäivillä kohtaat muut opeopiskelijat ympäri Suomen.
  • Webinaareissa käsitellään aiheita, joihin opinnoissa ei riittävästi perehdytä.
  • Opekampuksilla aluetoimijat järjestävät jäsenille SOOL-tapahtumia.

SOOL vaikuttaa

  • SOOL on mukana kehittämässä opettajankoulutusta vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Jäsenenä sinäkin olet vaikuttamassa tulevaan työelämääsi.

SOOL tarjoaa turvaa ja etuja

SOOLin toimisto ja aluetoimijat ovat sua varten

Jäikö jokin askarruttamaan? Ollaan siis yhteyksissä. SOOLin toimisto ja OAJ:n asiantuntijat neuvovat ja palvelevat jäsenyyteen, opettajankoulutukseen ja työelämään liittyvissä asioissa.

SOOLin aluetoimijat toteuttavat jäsenpalvelua paikallisesti ja järjestävät kampuksilla erilaisia tilaisuuksia muun muassa työelämään sekä SOOLin jäsenyyteen liittyen – tarpeiden ja toiveiden mukaisesti pitkin lukuvuotta.

Omat jäsen- ja yhteystietosi voit tarkistaa ja päivittää Omat tiedot -sivuilla. Sieltä löydät aina myös sinulle lähetetyt jäsenkirjeet ja jäsenmaksuohjeet.

Valmistumisen jälkeen ammattijärjestöön

Valmistumisen jälkeen voit liittyä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n varsinaiseksi jäseneksi, kun saat lyhyenkin opetusalan työ- tai virkasuhteen. SOOLin jäsenenä voi valmistumisen jälkeen jatkaa vain tilapäisesti siinä tapauksessa, että työelämään siirtyminen viivästyy esimerkiksi jatko-opintojen, työttömyyden tai lapsen syntymän vuoksi.

OAJ:n jäseneksi liittyminen käy vaivattomasti Omat tiedot -sivuilla ja lisätietoja antaa tarvittaessa työpaikkasi OAJ-yhteysopettaja. Liittyessäsi OAJ:n jäseneksi päättyy jäsenyytesi SOOLissa automaattisesti. Jäsenetusi säilyvät ennallaan.

Eroaminen muusta syystä

Jos haluat muusta syystä erota SOOLin jäsenyydestä, lähetä meille vapaamuotoinen eroilmoituksesi tietoturvallisesti yhteydenottolomakkeella.


Tämän sisällön näyttäminen edellyttää, että hyväksyt markkinointievästeet.

Jaa sivu somessa

Tweet