Jäsenelle

SOOL yhdistää Suomen #opeopiskelijat opiskelupaikkaan ja koulutusohjelmaan katsomatta! Jäsenenä saat henkilökohtaisia etuja ja olet mukana kehittämässä opettajankoulutusta.

SOOL yhdistää

  • Legendaarisilla SOOLin Talvipäivillä kohtaat muut opeopiskelijat ympäri Suomen.
  • Webinaareissa käsitellään aiheita, joihin koulutuksessa ei riittävästi perehdytä.
  • Opekampuksilla aluetoimijat järjestävät jäsenille SOOL-tapahtumia.

SOOL vaikuttaa

  • SOOL on mukana kehittämässä opettajankoulutusta vastaamaan paremmin tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Jäsenenä sinäkin olet vaikuttamassa tulevaan työelämääsi.

SOOL tarjoaa turvaa ja etuja

SOOLin toimisto ja aluetoimijat ovat sua varten

Jäikö jokin askarruttamaan? Ollaan siis yhteyksissä. SOOLin toimisto ja OAJ:n asiantuntijat neuvovat ja palvelevat jäsenyyteen, opettajankoulutukseen ja työelämään liittyvissä asioissa.

SOOLin aluetoimijat toteuttavat jäsenpalvelua paikallisesti ja järjestävät kampuksilla erilaisia tilaisuuksia muun muassa järjestötoimintaan, työelämään sekä SOOLin jäsenyyteen liittyen – tarpeiden ja toiveiden mukaisesti pitkin lukuvuotta.

Valmistumisen jälkeen ammattijärjestöön

Valmistumisen jälkeen voit liittyä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n varsinaiseksi jäseneksi, kun saat lyhyenkin opetusalan työ- tai virkasuhteen. SOOLin jäsenenä voi valmistumisen jälkeen jatkaa vain tilapäisesti siinä tapauksessa, että työelämään siirtyminen viivästyy esimerkiksi jatko-opintojen, työttömyyden tai lapsen syntymän vuoksi.

OAJ:n jäseneksi liittyminen käy vaivattomasti järjestön verkkosivuilla ja lisätietoja antaa tarvittaessa työpaikkasi OAJ-yhteysopettaja. Liittyessäsi OAJ:n jäseneksi päättyy jäsenyytesi SOOLissa automaattisesti. Jäsenetusi säilyvät ennallaan.

Jos haluat muusta syystä erota SOOLin jäsenyydestä, lähetä vapaamuotoinen eroilmoitus yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.


 

Jaa sivu somessa

Tweet