Jäsenelle

SOOL yhdistää #opeopiskelijat opiskelupaikkaan ja koulutusohjelmaan katsomatta! Jäsenenä saat myös henkilökohtaisia etuja.

SOOL on yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Opeopiskelijat pitävät yhtä paitsi paikallisesti ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten puitteissa, myös vuosittain SOOLin legendaarisilla Talvipäivillä. Jäsenille maksuttomissa teemaseminaareissa tapaat myös muita opeopiskelijoita eri opettajankoulutusaloilta ja -paikkakunnilta.

Opettajankoulutuksessa ei kerrota kaikkea

SOOLin jäsenedut, tapahtumat ja koulutukset tarjoavat opeopiskelijalle mahdollisuuden kehittää omaa asiantuntijuuttaan ja vahvistaa opettajuuteen kasvamista jo fuksivuodesta alkaen. SOOLin jäsenenä olet myös mukana vaikuttamassa paremman opettajankoulutuksen puolesta sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

Kiristääkö kukkaro?

Jo pelkästään kattava vakuutuspaketti ja kotiin kannettu Opettaja-lehti antavat moninkertaisen hyödyn jäsenmaksuun nähden. Oman toiminnan lisäksi SOOL tarjoaa jäsenilleen lähes kaikki Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n jäsenedut. Ja kun teet opesijaisuuksia, olet oikeutettu OAJ:n luottamusmiesten ja palkka-asiantuntijoiden edunvalvontapalveluihin.

SOOLin toimisto ja aluetoimijat ovat sua varten

Jäikö jokin askarruttamaan? Ollaan siis yhteyksissä. SOOLin toimisto ja OAJ:n asiantuntijat neuvovat ja palvelevat jäsenyyteen, opettajankoulutukseen ja työelämään liittyvissä asioissa.

SOOLin aluetoimijat toteuttavat paikallista jäsenpalvelua ja koulutustoimintaa yhdeksällä opettajankoulutuspaikkakunnalla. Aluetoimijat järjestävät oman paikkakuntansa opeopiskelijoille opiskeluaikaiseen jäsenyyteen, järjestötoimintaan sekä työelämään liittyviä tilaisuuksia – tarpeiden ja toiveiden mukaisesti pitkin lukuvuotta.

Valmistumisen jälkeen ammattijärjestöön

Valmistumisen jälkeen voit liittyä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n varsinaiseksi jäseneksi, kun saat lyhyenkin opetusalan työ- tai virkasuhteen. SOOLin jäsenenä voi valmistumisen jälkeen jatkaa tilapäisesti siinä tapauksessa, että työelämään siirtyminen viivästyy esimerkiksi jatko-opintojen, työttömyyden tai lapsen syntymän vuoksi.

OAJ:n jäseneksi liittyminen käy vaivattomasti järjestön verkkosivuilla ja lisätietoja antaa tarvittaessa työpaikkasi OAJ-yhteysopettaja. Liittyessäsi OAJ:n jäseneksi päättyy jäsenyytesi SOOLissa automaattisesti. Jäsenetusi säilyvät ennallaan.

Jos haluat muusta syystä erota SOOLin jäsenyydestä, lähetä eroilmoitus postitse tai sähköisesti SOOLin toimistolle.

 

Jaa sivu somessa

Tweet