14.2.2024

Uusi jäsenetu: luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa

Polku Hotelli tarjoaa SOOLin jäsenille alennusta yöpymisistä. Alennukset saa varauksen yhteydessä SOOLin alennuskoodeilla.

Polku Hotelli tarjoaa SOOLin jäsenille 20 prosentin alennuksen yhden yön yöpymisistä ja 35 prosentin alennuksen yli kahden yön yöpymisistä hotellissa. SOOLin jäsenet saavat jäsenedut varauksen yhteydessä alennuskoodeilla. Etu ei koske la–su yöpymisiä kesä–syyskuussa, ja kyseisten kuukausien varaukset tulee tehdä puhelimitse. 

Polku Hotelli on vuonna 2022 avattu kokous- ja luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa, reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja, kuntosali ja sauna. Hotellissa ei ole perinteistä vastaanottoa, vaan sisäänpääsy tiloihin onnistuu ovikoodeilla.

Hotelli tarjoaa majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalveluita sekä välinevuokrausta. Hotelliasiakkaiden käytössä on veloituksetta kuntosali, rannassa sijaitseva soutuvene, sup-lautoja sekä erilaisia pihapelejä. Hotellilta voi vuokrata lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Järven rannassa on rantasauna ja ainutlaatuinen kota. Hotellin läheisyydessä on merkittyjä ulkoilureittejä, joiden avulla Nuuksion kansallispuistoon on helppo tutustua.Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet