14.2.2024

Uusi jäsenetu: luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa

Polku Hotelli tarjoaa SOOLin jäsenille alennusta yöpymisistä. Alennukset saa varauksen yhteydessä SOOLin alennuskoodeilla.

Polku Hotelli tarjoaa SOOLin jäsenille 20 prosentin alennuksen yhden yön yöpymisistä ja 35 prosentin alennuksen yli kahden yön yöpymisistä hotellissa. SOOLin jäsenet saavat jäsenedut varauksen yhteydessä alennuskoodeilla. Etu ei koske la–su yöpymisiä kesä–syyskuussa, ja kyseisten kuukausien varaukset tulee tehdä puhelimitse. 

Polku Hotelli on vuonna 2022 avattu kokous- ja luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa, reilun puolen tunnin päässä Helsingistä. Hotellissa on yhteensä 17 uutta huonetta ja sviittiä. Huoneiden lisäksi hotellirakennuksessa on erinomainen moderni ravintola, oleskelutiloja, erikokoisia kokoustiloja, kuntosali ja sauna. Hotellissa ei ole perinteistä vastaanottoa, vaan sisäänpääsy tiloihin onnistuu ovikoodeilla.

Hotelli tarjoaa majoitus-, ravitsemus- ja ohjelmapalveluita sekä välinevuokrausta. Hotelliasiakkaiden käytössä on veloituksetta kuntosali, rannassa sijaitseva soutuvene, sup-lautoja sekä erilaisia pihapelejä. Hotellilta voi vuokrata lumikenkiä ja liukulumikenkiä. Järven rannassa on rantasauna ja ainutlaatuinen kota. Hotellin läheisyydessä on merkittyjä ulkoilureittejä, joiden avulla Nuuksion kansallispuistoon on helppo tutustua.Lisää aiheesta

22.2.2024

SOOLin Talvipäivät kokoaa opeopiskelijat Tampereelle

Opettajaksi opiskelevien legendaariset Talvipäivät pidetään tänä vuonna Tampereella viikonloppuna 23.–25. helmikuuta. Ohjelmassa on muun muassa Talvirieha kilpailulajeineen lauantaina sekä iltabileet, joissa pääesiintyjänä nähdään Robin Packalen.

19.2.2024

Making of SOOLin Talvipäivät

Edessä on vuoden odotetuin viikonloppu. Talvipäivät on opeopiskelijan opintojen ehkä ikimuistoisin tapahtuma, mutta mitä kaikkea yli 3 000 osallistujan tapahtuma vaatii?

28.9.2023

Haluatko itsellesi vuoden 2024 OAJ-taskukalenterin?

Tee tilaus nyt, jos haluat saada jäsenetuhisi kuuluvan OAJ-taskukalenterin ensi vuodelle. Mikäli tilasit kalenterin jo viime vuonna tai aiemmin, tilauksesi on edelleen voimassa.

28.8.2023

Jäsenkyselyn antia: SOOL-jäsenyys koetaan tärkeänä

SOOLin jäsenkyselyyn vastanneet pitivät tärkeimpinä jäsenetuina kattavia vakuutusetuja sekä SOOLin Talvipäivien alennusta. Edunvalvonnallisista asioista tärkeiksi koettiin erityisesti työelämäkysymykset, tasa-arvopolitiikka ja opettajankoulutuksen kehittämisen.

28.8.2023

Mikä kesäloma? Opiskelijat ja palautuminen

Oi kesä, heinä, elo – siinä syitä olla opettaja! Tämä lukuisiin (mutta ei kaikkiin) opealoihin sisältyvä kieltämätön timantti tuntuu opiskelijana vielä kaukaiselta unelmalta. Kukin opiskelija voikin kysyä itseltään, milloin on ollut viimeksi oikeasti lomalla kesäloman aikana – opiskelijan kesäthän pääsääntöisesti täyttyvät kesätöistä, kesäopinnoista tai molemmista.

Jaa sivu somessa

Tweet