Toimitus

Opeopiskelija-lehti seuraa opetusalan kehitystä ja ajankohtaisia ilmiöitä opiskelijan näkökulmasta. Lehden sisältöalueeseen kuuluvat kasvatustieteellinen tutkimus, kiinnostavat tapahtumat ja ihmiset sekä opiskelijajärjestötoiminta. Vuoteen 2019 asti lehti ilmestyi nimellä Soolibooli.


Opeopiskelija-lehti
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
puhelin 020 748 9741
opeopiskelija@sool.fi

Vastaava päätoimittaja
Taika Vaulo
puhelin 044 295 5566

Toimitus, taitto ja ilmoitusmyynti
Rami Setälä
puhelin 020 748 9741

Ulkoasu
Sanni Wessman


Avustajaksi?

Onko mielessäsi Opeopiskelijan lukijakuntaa kiinnostava juttuidea? Jos olet halukas kirjoit­tamaan, ota yhteyttä toimitukseen. Lehdessä julkaistuista artikkeleista maksetaan vaatimaton juttupalkkio sopimuksen mukaan.

Opeopiskelija-lehti seuraa opetusalan kehitystä ja ajankohtaisia ilmiöitä opiskelijan näkökulmasta. Lehden sisältöalueeseen kuuluvat kasvatustieteellinen tutkimus, kiinnostavat tapahtumat ja ihmiset sekä opiskelijajärjestötoiminta. Lehti tuo esiin opiskelijan elämäntavan eri puolia.


Blogi

Onko sinulla painavaa ja/tai ajankohtaista sanottavaa, josta haluaisit kirjoittaa SOOLin blogiin? Verkossa julkaistava Blogi on avoin uusille kirjoittajille. Kirjoitusten ei tarvitse myötäillä SOOLin kantoja tai joitain tiettyjä näkemyksiä, mutta julkaisusta päätetään aina tapauskohtaisesti. Lähetä valmis kirjoitus tai tiedustelusi osoitteeseen blogi@sool.fi.

Ohjeita kirjoittajille


Julkaisija

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL

Opeopiskelijan toimitusneuvosto
Oona Koskinen
Julia Lähdemäki
Lilli Matveinen
Saara Vuorinen

Painopaikka

PunaMusta Oy, Forssa

ISSN 2669-896X (painettu)
ISSN 2669-9648 (verkkojulkaisu)

Ilmestymisajat ja aineistopäivät

Opeopiskelijan printtilehti postitetaan jäsenetuna kaikille SOOLin jäsenille Opettaja-lehden välissä. Lisäksi lehden vapaakappaleet lähetetään veloituksetta muun muassa SOOLin yhteistyökumppaneille sekä opettajankoulutuksen vaikuttajille ja päättäjille.

Numero Aineisto Ilmestyy
1/24 22.1. 19.2.
2/24 15.4. 13.5.
3/24 17.6. 26.8.
4/24 21.10. 18.11.

» Mediatiedot


Opeopiskelija on hiilineutraali painotuote. Sataprosenttisesti hiilineutraali painotuote saadaan, kun päästöjä vähennetään tuotannon jokaisessa vaiheessa. Jäljelle jäävät päästöt on kompensoitu Verified Carbon Standard (VCS) -sertifioidun ilmastoprojektin kautta täysimääräisesti. Kokonaisuutta valvoo puolueeton kolmas osapuoli.

Jaa sivu somessa

Tweet