18.1.2018

Uusi jäsenetu: asuntolaina edullisemmin

Danske Bank ja Akavan jäsenliitot laajentavat yhteistyötään asuntolainoihin. Uusi etukokonaisuus on suunnattu kaikille akavalaisten liittojen nykyisille ja uusille jäsenille.

Akavalaisen liiton (myös SOOL/OAJ) jäsen saa Danske Bankista aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista. Liiton jäsenenä saa siten lainansa edullisemmin kuin ilman liiton jäsenyyttä. Alennuksen voi saada vain Akavan jäsenliittoon kuuluva henkilö, joka saa positiivisen luottopäätöksen.

Edut koskevat niin Danske Bankin nykyisiä asiakkaita kuin asiakkuutensa Danske Bankiin siirtäviä akavalaisen liiton jäseniä.

Edelleen on voimassa myös Danske Bankin tarjoama viiden vuoden etupaketti vastavalmistuneille SOOLin/OAJ:n jäsenille ilman kuukausi- ja vuosimaksuja. Paketti sisältää muun muassa Mastercard-luottokortin ja asiakasetujen arvo on jopa yli 700 euroa vuodessa.

Danske Bank perusti vuonna 2016 palveluyksikön, joka on erikoistunut palvelemaan akavalaisia nuoria ja ymmärtämään vastavalmistuneiden elämäntilanteita. Tämä yksikkö laajenee nyt palvelemaan liittojen koko jäsenkuntaa.

SOOL/OAJ jäsenedut

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet