17.3.2017

SOOL ulkoistaa osan jäsenpalveluistaan

SOOLissa käytiin helmi-maaliskuun vaihteessa yhteistoimintaneuvottelut heikentyneen taloustilanteen vuoksi.

YT-neuvotteluissa kuultiin henkilökuntaa henkilöstökulujen sopeuttamisesta. Neuvotteluiden jälkeen jouduttiin valitettavasti tekemään päätös toimistosihteerin tehtävän lakkauttamisesta.

Toimistosihteerille kuuluneet pääasialliset tehtävät, muun muassa jäsenrekisterin ylläpito ja jäsenpalvelu siirretään Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:lle. Tavoitteena on, että jäsenen kannalta palvelut säilyvät entisenlaisina.

Jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä voi edelleen ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon 020 748 9740 tai sähköpostitse sool@sool.fi. Palvelemme jäsenasioissa arkisin pääsääntöisesti klo 9-15. Toimiston muut yhteystiedot löytyvät täältä.


Lisää aiheesta

14.6.2024

Muista jäsenetusi kesälläkin

SOOLin lukemattomista jäseneduista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti myös kesällä. Jos yhteystietosi muuttuvat kesän aikana, muistathan päivittää ne Omat tiedot -sivuilla.

16.2.2024

NOPE-koulutuksesta apua opettajan uran alkutaipaleelle

Nuori opettaja-, eli NOPE-koulutus on OAJ:n jäsenilleen tarjoama jäsenetu. Koulutuksen sisältö on räätälöity nuorten opettajien tarpeisiin ja palautteen perusteella koulutuksessa kerrotaan tiivistetysti kaikki se, joka opettajankoulutuksen aikana on opettajan työstä jäänyt kertomatta.

5.2.2024

Työelämätietoa opettajaksi valmistuville

Oletko valmistumassa ja siirtymässä työelämään? OAJ ja SOOL järjestävät kevään aikana opekampuksilla valmistuvien infoja, joiden tarkoituksena on antaa työelämään siirtyville opettajille ajankohtaista tietoa työnhausta, työttömyysturvasta, palkkauksesta, työajoista sekä ammattijärjestön edunvalvonnasta.

28.8.2023

Jäsenkyselyn antia: SOOL-jäsenyys koetaan tärkeänä

SOOLin jäsenkyselyyn vastanneet pitivät tärkeimpinä jäsenetuina kattavia vakuutusetuja sekä SOOLin Talvipäivien alennusta. Edunvalvonnallisista asioista tärkeiksi koettiin erityisesti työelämäkysymykset, tasa-arvopolitiikka ja opettajankoulutuksen kehittämisen.

20.12.2022

Muovinen jäsenkortti poistuu käytöstä - asenna OAJ-sovellus

Vuoden 2023 alusta SOOLin ja OAJ:n jäsenkortti muuttuu sähköiseksi, ja sen saa puhelimeensa asentamalla OAJ-sovelluksen. Vuoden vaihteessa päättyvät myös jäsenetuihin kuuluneet polttoainealennukset.

Jaa sivu somessa

Tweet