3.3.2021

Opeopiskelijat tarttuivat liikuntahaasteeseen

SOOLin liikuntahaasteeseen osallistui yhteensä 29 joukkuetta ja liikuntasuorituksia ilmoitettiin lähes 900. Voittajajoukkue palkitaan hyvinvointipalkinnolla ja yksittäisten osallistujien kesken arvottiin älykelloja.

Helmikuussa järjestettyyn SOOLin liikuntahaasteeseen osallistuttiin 2–4 henkilön joukkueina. Liikunnan määrää mitattiin tunneissa ja joukkueiden jäsenet merkitsivät lomakkeelle liikuntasuoritusten kestot. Kaikki liikuntamuodot laskettiin haasteessa mukaan.

Haasteen voittanut joukkue Mummis Joensuusta palkitaan vakuutusyhtiö Turvan sponsoroimalla hyvinvointipalkinnolla. Lisäksi SOOL on arponut kaikkien joukkueiden jäsenten kesken kaksi Polar Ignite -älykelloa, jotka menivät Helsinkiin ja Joensuuhun.

Liikuntahaasteen TOP 10 -joukkueet

  1. Mummis, Joensuu
  2. Team Villasukkajuoksu, Turku
  3. Hikiliikkujat, Oulu
  4. Rauman jejiurheilijat, Rauma
  5. Mummis 2.0, Joensuu
  6. Eräjormat, Oulu
  7. Tehotytöt, Jyväskylä
  8. Pulla legend, Turku
  9. M.a.k.e.a., Jyväskylä
  10. Kotexin priimafuksit, Joensuu


Mukana SOOLin jäseniä liikuttamassa vakuutusyhtiö Turva.Lisää aiheesta

11.4.2021

Liittokokous: Ratkaisu kiusaamisen ja väkivallan kitkemiseen löytyy opetus- ja kasvatusalalta

SOOLin liittokokous vaatii, että Suomessa varhaiskasvatusyksiköissä ja oppilaitoksissa tapahtuva kiusaaminen ja väkivalta otetaan nykyistä vakavammin. Kiusaamisen vastaiseen työhön vaaditaan siihen tarvittavat resurssit. Kiusaamisen ennaltaehkäisyyn sekä puuttumiseen tulee kiinnittää enemmän huomiota opettajaopinnoissa. Vaadimme myös, että kiusaamista ja väkivaltaa tulisi tutkia enemmän ja kehittää tehokkaita menetelmiä näiden ehkäisyyn.

6.4.2021

Sinustako SOOLin aluetoimija?

Haemme uusia aluetoimijoita Helsinkiin, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle ja Turkuun. Oletko toimeen tarttuva tekijä ja tunnetko opeopiskelijoiden tarpeet paikkakunnallasi? Haluaisitko olla lisäämässä SOOLin näkyvyyttä opiskelukaupungissasi, järjestämässä hyödyllisiä koulutuksia sekä luomassa toimintaa, joka hyödyttää opeopiskelijoita ja lisää opeopiskelijoiden yhteisöllisyyttä. Nyt on mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan, mitä kaikkea just sun kampuksella tapahtuu!

10.2.2021

Kansankynttilät norminpurkutalkoissa

Blogi | AINO YLIPIESSA

8.2.2021

Kenestä Vuoden harjoittelunohjaaja 2021?

Taitava ohjaaja tukee, innostaa ja tekee opetusharjoittelusta korvaamattoman kokemuksen opeopiskelijalle. Ansaitseeko sinun ohjaajasi kiitosta ja kunniaa? Ehdota SOOLille 7.3. mennessä Vuoden harjoittelunohjaajaa 2021.

8.2.2021

Kenestä Vuoden opeopiskelija 2021?

Löytyykö teidän järjestöstänne Vuoden opeopiskelija 2021? SOOLin hallitus tekee valinnan jäsenyhdistyksiltä saatujen esitysten perusteella. Esitykset tulee jättää 7.3. mennessä.

Jaa sivu somessa

Tweet