20.12.2022

Muovinen jäsenkortti poistuu käytöstä - asenna OAJ-sovellus

Vuoden 2023 alusta SOOLin ja OAJ:n jäsenkortti muuttuu sähköiseksi, ja sen saa puhelimeensa asentamalla OAJ-sovelluksen. Vuoden vaihteessa päättyvät myös jäsenetuihin kuuluneet polttoainealennukset.

SOOLin ja OAJ:n nykyinen muovinen jäsenkortti on voimassa kalenterivuoden 2022 loppuun. Uusi jäsenkortti on sähköinen, ja se sisältyy OAJ-sovellukseen, jonka voi asentaa omaan puhelimeen kirjoittamalla puhelimen selaimeen https://app.oaj.fi

Sovelluksen ja jäsenkortin käyttöönottoon littyvät ohjeet sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyvät tarvittaessa OAJ:n sivuilta. OAJ-sovellus ei ole saatavissa sovelluskaupoista.

Jäsenkortilla saat SOOLin ja OAJ:n jäsenedut ja alennukset, ja se sisältää tärkeät vakuutustiedot. Uudessa jäsenkortissa näkyy myös jäsenyhdistystieto. Jos se ei ole ajan tasalla, tarkista ja päivitä tietosi Omat tiedot -sivuilla. Jos olet matkoilla vuoden vaihtuessa, voit tarvittaessa tilata väliaikaisen matkavakuutustodistuksen Vakuutusyhtiö Turvan sivuilta.

Myös jäsenkortin alustana toimiva OAJ-sovellus uudistuu myöhemmin vuoden 2023 aikana ulkoasun ja sisältöjen osalta. 

Polttoaine-etu päättyy

St1- ja Shell-asemien polttoainealennukset päättyvät muovisen jäsenkortin poistuessa käytöstä. Jäsenedusta luopumiseen on vaikuttanut myös OAJ:n ilmastoteot -ohjelma, jonka seurauksena OAJ:n ja SOOLin jäsenetuja on tarkasteltu ilmastonäkökulmasta.

Vastaavat alennukset saa jatkossa hankkimalla St1:n oman käteisalennuskortin.

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet