20.12.2022

Muovinen jäsenkortti poistuu käytöstä - asenna OAJ-sovellus

Vuoden 2023 alusta SOOLin ja OAJ:n jäsenkortti muuttuu sähköiseksi, ja sen saa puhelimeensa asentamalla OAJ-sovelluksen. Vuoden vaihteessa päättyvät myös jäsenetuihin kuuluneet polttoainealennukset.

SOOLin ja OAJ:n nykyinen muovinen jäsenkortti on voimassa kalenterivuoden 2022 loppuun. Uusi jäsenkortti on sähköinen, ja se sisältyy OAJ-sovellukseen, jonka voi asentaa omaan puhelimeen kirjoittamalla puhelimen selaimeen https://app.oaj.fi

Sovelluksen ja jäsenkortin käyttöönottoon littyvät ohjeet sekä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin löytyvät tarvittaessa OAJ:n sivuilta. OAJ-sovellus ei ole saatavissa sovelluskaupoista.

Jäsenkortilla saat SOOLin ja OAJ:n jäsenedut ja alennukset, ja se sisältää tärkeät vakuutustiedot. Uudessa jäsenkortissa näkyy myös jäsenyhdistystieto. Jos se ei ole ajan tasalla, tarkista ja päivitä tietosi Omat tiedot -sivuilla. Jos olet matkoilla vuoden vaihtuessa, voit tarvittaessa tilata väliaikaisen matkavakuutustodistuksen Vakuutusyhtiö Turvan sivuilta.

Myös jäsenkortin alustana toimiva OAJ-sovellus uudistuu myöhemmin vuoden 2023 aikana ulkoasun ja sisältöjen osalta. 

Polttoaine-etu päättyy

St1- ja Shell-asemien polttoainealennukset päättyvät muovisen jäsenkortin poistuessa käytöstä. Jäsenedusta luopumiseen on vaikuttanut myös OAJ:n ilmastoteot -ohjelma, jonka seurauksena OAJ:n ja SOOLin jäsenetuja on tarkasteltu ilmastonäkökulmasta.

Vastaavat alennukset saa jatkossa hankkimalla St1:n oman käteisalennuskortin.

 


Lisää aiheesta

14.6.2024

Muista jäsenetusi kesälläkin

SOOLin lukemattomista jäseneduista kannattaa ottaa kaikki hyöty irti myös kesällä. Jos yhteystietosi muuttuvat kesän aikana, muistathan päivittää ne Omat tiedot -sivuilla.

15.4.2024

SOOL hakee aluetoimijoita ensi lukuvuodeksi

Haemme ensi lukuvuodeksi uusia aluetoimijoita Helsinkiin, Joensuuhun, Jyväskylään, Ouluun, Raumalle, Rovaniemelle ja Tampereelle. Aluetoimijat vastaavat SOOLin paikallisesta jäsenhankinnasta ja näkyvyyden vahvistamisesta kampuksilla. Jos etsit joustavaa ja osa-aikaista työtä opeopintojen oheen, lähetä hakemuksesi 28.4. mennessä.

16.2.2024

NOPE-koulutuksesta apua opettajan uran alkutaipaleelle

Nuori opettaja-, eli NOPE-koulutus on OAJ:n jäsenilleen tarjoama jäsenetu. Koulutuksen sisältö on räätälöity nuorten opettajien tarpeisiin ja palautteen perusteella koulutuksessa kerrotaan tiivistetysti kaikki se, joka opettajankoulutuksen aikana on opettajan työstä jäänyt kertomatta.

14.2.2024

Uusi jäsenetu: luontohotelli Nuuksion kansallispuistossa

Polku Hotelli tarjoaa SOOLin jäsenille alennusta yöpymisistä. Alennukset saa varauksen yhteydessä SOOLin alennuskoodeilla.

5.2.2024

Työelämätietoa opettajaksi valmistuville

Oletko valmistumassa ja siirtymässä työelämään? OAJ ja SOOL järjestävät kevään aikana opekampuksilla valmistuvien infoja, joiden tarkoituksena on antaa työelämään siirtyville opettajille ajankohtaista tietoa työnhausta, työttömyysturvasta, palkkauksesta, työajoista sekä ammattijärjestön edunvalvonnasta.

Jaa sivu somessa

Tweet