25.8.2016

Fuksivuosi yllätti opeopiskelijat

Kysyimme aiempien vuosien fukseilta, mikä yllätti opeopinnoissa.

Soolibooli 4/16

Ensimmäisen vuoden opiskelijoita SOOLin Talvipäivillä 2016. (Kuva: Suvi Kilpinen)

”Lastentarhanopettajaopinnoissa yllätti teorian ja käytännön suhde, luulin käytännön opintoja olevan enemmän kuin niitä on. Ja toki se yllätti, ettemme opettele, kuinka vaipat vaihdetaan!”
Fuksi 2014, Oulu

”Ensimmäinen harjoittelu tuli yllättävän nopeasti. Toiminnallisuus ja monipuolisuus aineopinnoissa yllätti positiivisesti.”
Fuksi 2015, Turku

”Yllätti se, miten nopeasti luokka ja samanhenkiset ihmiset pystyvät hitsautumaan yhteen niin tiiviiksi ja toimivaksi porukaksi, alle vuodessa ystäviä oli jo hurja määrä ja kaikki ovat yhtä suurta perhettä. Kaikki opet todellakin puhaltavat yhteen hiileen, kampuksen henki on mahtava!”
Fuksi 2015, Savonlinna

”Minut yllätti se kuinka nopeasti vuosi kului.”
Fuksi 2015, Turku

”Yllätti positiivisesti käytännönläheisyys harjoitteluiden ja lähiopetuksen kautta, vaikka yliopistokoulutus onkin.”
Fuksi 2014, Tampere

”Tiukka aikataulu. Kurssit oli aikataulutettu tarkasti lukujärjestykseen ja teoreettiset opinnot sisälsivät paljon harjoitustöitä ja demoja, joissa oli oltava paikalla. Lisäksi oli paljon kirjallisia tehtäviä, joten tekemisestä ei ollut pulaa iltaisinkaan. Harjoittelun, teoreettisten opintojen ja itsenäisten tehtävien sovitteleminen aikatauluun oli haastavaa ja ilman kalenteria ei olisi mitenkään selvinnyt. Kaiken kaikkiaan vuosi oli työntäyteinen, mutta ehdottomasti PARAS opiskeluvuoteni.”
Fuksi 2015, Turku


Lue myös:
» Fuksivuoteni


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet