19.9.2017

Musiikinopiskelijoiden MusTa ry SOOLin jäsenyhdistykseksi

Tampereen ammattikorkeakoulussa vaikuttava MusTa ry on hyväksytty SOOLin jäsenyhdistykseksi. Yhdistyksen korkeakouluopiskelijoista valtaosa opiskelee musiikkipedagogeiksi.

MusTa ry on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Tamkon alayhdistys, mutta toimii myös Tampereen konservatorion toisen asteen oppilaskuntana. Korkeakouluopiskelijoista reilu puolet opiskelee musiikkipedagogipuolella, eli he valmistuvat instrumenttipedagogeiksi, musiikinteoriapedagogeiksi ja kuoronjohtajiksi. Loput opiskelevat muusikon ammattikorkeakoulututkinnon. 

Musiikkipedagogi (AMK) -tutkinto sisältää yleisen opettajan kelpoisuuden tuottavat 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot.

Musiikkipedagogina voi toimia eri-ikäisten oppijoiden opetus- ja ohjaustehtävissä taiteen perusopetusta antavissa musiikkioppilaitoksissa, taidekouluissa, musiikkialan ammatillisella toisella asteella sekä vapaan sivistystyön sektorilla tai itsenäisenä yrittäjänä. Tehtävänimikkeitä ovat soitonopettaja, laulunopettaja, instrumenttiopettaja, musiikinteorian opettaja, musiikin perusteiden opettaja tai kuoronjohtaja.

» MusTa ry Facebookissa

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet