2.4.2024

Nyt kannattaa liittyä: Hyödynnä kevään ja kesän jäsenkampanja!

Opeopiskelija, jos et vielä ole SOOLin jäsen, nyt kannattaa toimia. Liittyessäsi jäseneksi kevään tai kesän aikana saat yhdellä jäsenmaksulla jäsenedut yli vuodeksi eteenpäin. Vinkkaa myös opiskelukaverillesi!

Kun liityt SOOLin jäseneksi 1.4.–31.8. välisenä aikana, jäsenyytesi ja jäsenetusi ovat yhdellä jäsenmaksulla voimassa aina 31.8.2025 saakka. Saat siis yhdellä jäsenmaksulla koko ensi lukuvuoden lisäksi kuluvan kevään ja kesän kaupan päälle.

SOOLin jäsenenä pysyt ajan tasalla opetus- ja kasvatusalan kehityksestä ja käytössäsi on ammattijärjestö OAJ:n edunvalvonta- ja neuvontapalvelut sijaisuuksia tehdessäsi. SOOL ja sen jäsenyhdistykset valvovat etujasi opiskelijana ja toimivat koulutuksesi kehittämiseksi.

SOOLin jäsenyyteen kuuluu myös monipuolinen ja kattava jäsenetupaketti, josta on opeopiskelijalle todellista etua monissa tilanteissa. Esimerkiksi matkavakuutuksesta voi olla yllättävää ja rahanarvoista hyötyä kesän reissuilla sekä koti- että ulkomailla.

Kampanja koskee 1.4. ja sen jälkeen SOOLin jäseneksi liittyviä, vanhoille jäsenille lähetetään ensi lukuvuoden jäsenmaksulasku normaaliin tapaan elokuussa.


» Lue lisää ja liityLisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet