Työelämään

Teetkö opettajan sijaisuuksia tai muita töitä opiskelun ohella? Oletko valmistumassa ja siirtymässä työelämään? Näiltä sivuilta löydät hyödyllistä tietoa niin sijaisuuksista kuin työsuhdeasioista yleisesti.

Opettajuuteen kasvaminen – käytännön tietoa opettajan ammatista jo opiskeluaikana

SOOL edustaa kattavasti kaikkia opettajaksi opiskelevia ja luo mahdollisuuksia ymmärtää opetusalaa ja opettajuutta laajemmin kuin vain oman koulutuksen pohjalta. SOOLin aluetoimijat järjestävät opekampuksilla, yhdessä paikallisten opiskelijayhdistysten kanssa, opeopiskelijoiden toiveita ja tarpeita mukailevia keskustelu- ja infotilaisuuksia liittyen opettajan työhön ja opettajuuteen.

Valmistunutta ei jätetä!

Opettajankoulutusyksiköissä järjestettävien valmistuvien infojen tarkoituksena on antaa työelämään siirtyville opettajille ajankohtaista tietoa työnhausta, palkkauksesta, Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:hin liittymisestä ja sen jäseneduista sekä paikallisyhdistysten toiminnasta. Infojen järjestämisestä vastaavat OAJ:n paikallisyhdistykset yhteistyössä SOOLin aluetoimijoiden ja jäsenyhdistysten kanssa. Tiedustele infon ajankohtaa omasta jäsenyhdistyksestäsi.

Ota Työelämäopas avuksesi

OAJ:n Työelämäopas antaa koulutuksen ja kasvatuksen alan ammattilaisille ohjeita työnhakuun ja urasuunnitteluun, tietoa alan työehdoista ja palkkauksesta sekä ratkaisuja ongelmatilanteisiin.

 

Jaa sivu somessa

Tweet