SOOLin Talvipäivät

Opettajaksi opiskelevat ovat perinteisesti kokoontuneet Talvipäiville nauttimaan hengen ja kehon kulttuurista. Talvipäiväperinne on jatkunut katkeamattomana ensimmäisistä, vuonna 1947 pidetyistä Kajaanin Talvipäivistä lähtien.

Nykyisin Talvipäivät on Suomen suurin yhden alan opiskelijatapahtuma, joka kokoaa vuosittain yhteen jopa pari tuhatta opeopiskelijaa ja tarjoaa monipuolista ohjelmaa ulkourheilusta livemusaan. Legendaariseen talvipäivätunnelmaan kannattaa käydä tutustumassa vähintään kerran opiskeluaikanaan, tai vaikka joka vuosi.

Talvipäivien järjestelyistä vastaavat aina paikalliset opeopiskelijat. Ohjelma, ruokailut ja koulumajoitus SOOLin ja OAJ:n jäsenille puoleen hintaan. Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenyhdistysten kautta.


Seuraavat Talvipäivät pidetään Raumalla 22.–24. helmikuuta 2019

https://tp2019.fi

Järjestelyistä vastaa Ol niingon gotonas ry
info@tp2019.fi

Tapahtumaranneke SOOLin tai OAJ:n jäsenille 50 €, muille 100 €. Sisältää ohjelman, ruokailut ja koulumajoituksen. Ohjelmassa mm. perinteinen Talvirieha kilpailuineen ja lavalla ainakin Atomitotta, Ruusut ja Generik!

Ilmoittautuminen jäsenyhdistysten kautta 21.1. mennessä.

Opetusalan ammattijärjestö OAJ:n jäsenet sekä SOOLin ns. henkilöjäsenet (ei jäsenyhdistystä/ainejärjestöä) voivat ilmoittautua tästä.


» Ohjeistus jäsenyhdistyksille ilmoittautumisten järjestämisestä


 

Jaa sivu somessa

Tweet