1.12.2023

Talvipäivähaku 2025 on käynnissä

SOOLin Talvipäivien 2025 järjestämisoikeuksien haku on nyt käynnissä. Oikeudet myönnetään vuosittain jollekin SOOLin jäsenyhdistykselle tai erikseen Talvipäivien järjestämistä varten muodostetulle TP-yhdistykselle. Hakuaika päättyy 16.2.2024.


Kuva: Nina Riski

Löytyykö paikkakunnaltanne tiimi, joka tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen? SOOLin Talvipäivien järjestäminen on palkitseva ja antoisa projekti, mutta edellyttää koko paikkakunnan parhaimpien voimien yhteistyötä ja sitoutumista.

Järjestäjien vastuulla on SOOLin Talvipäivien suunnittelu ja toteuttaminen, joihin SOOL tarjoaa ohjeistuksen ja tukea koko projektin ajan. Onnistuneet järjestelyt tuovat tekijöilleen korvaamatonta kokemusta, hyödyllisiä kontakteja ja unohtumattomia elämyksiä!

Suunnittelu käyntiin

Vapaamuotoinen hakemus perusteluineen tulee lähettää 16.2.2024 mennessä SOOLin toiminnanjohtajalle osoitteeseen riku.oras@sool.fi.

Rikuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä jo ennen varsinaisen hakemuksen lähettämistä. Häneltä saa lisätietoja kokonaisuudesta ja tarvittaessa apua myös hakemuksen tekemiseen.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Järjestävät osapuolet, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
  • Visio siitä, millaiset Talvipäivät paikkakunnallanne järjestettäisiin
  • Perustelut miksi juuri teidän pitäisi saada järjestää SOOLin Talvipäivät 2025
  • Alustavat selvitykset tai suunnitelmat tapahtuman tilavarauksista paikkakunnallanne

Perinteistä ohjelmaa SOOLin Talvipäivillä ovat olleet mm. avajaistapahtuma perjantaina sekä talvirieha, päivätanssit ja iltabileet lauantaina. Tapahtuman käytännön järjestelyjen kannalta ensimmäisiä selvitettäviä asioita ovat majoituskoulujen ja tapahtumapaikkojen varaaminen sekä ruokailuiden järjestäminen.

Yhdistäkää paikkakuntanne SOOL-kyvyt, panostakaa hakemukseenne ja erottukaa eduksenne hakijoiden joukosta! SOOLin hallitus myöntää SOOLin Talvipäivien 2025 järjestämisoikeudet hakemusten perusteella ja valinta julkistetaan seuraavilla Talvipäivillä Tampereella helmikuussa 2024.


Katso myös:
TP-historiaLisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet