5.3.2024

Liittokokouskutsu 20.-21.4.2024

Taas on aika päättää SOOLin toiminnan suuntaviivoista ja edunvalvonnan linjauksista sekä valita liiton puheenjohtajisto ja hallitus seuraavalle kaudelle. Kokouskutsu on lähetetty jäsenyhdistyksille sähköpostitse.

Jäsenyhdistysten tulee ilmoittautua liittokokoukseen viimeistään 4.4. sähköisellä lomakkeella. Lomakkeella ilmoitetaan kokousedustajien nimet ja jäsennumerot sekä mahdolliset majoitusvaraukset. Edustajien äänimäärät määritellään allekirjoitetussa valtakirjassa, joka tulee toimittaa ilmoittautumisen yhteydessä skannattuna tai kuvatiedostona. 

SOOLin kautta voi varata majoituksen liittokokouksen aikana (la–su) Holiday Inn Helsinki Expo -hotellista. SOOL perii majoitusmaksuna 55 euroa/henkilö, ja se laskutetaan jäsenyhdistykseltä.

» Liittari-info

SOOL on opettajaksi opiskelevien yhteistyöjärjestö, jonka ovat perustaneet sen jäsenyhdistykset. Liittokokouksessa jäsenyhdistysten eli opettajaksi opiskelevien koulutusala- ja ainejärjestöjen edustajat käyttävät SOOLin ylintä päätösvaltaa. Ohjeet kannattaa lukea huolella ja varmistaa, että yhdistyksenne ääni tulee liittokokouksessa kuulluksi!


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet