8.8.2022

Riku Oras SOOLin toiminnanjohtajaksi

Opettajaksi opiskelevien liiton uutena toiminnanjohtajana ja OAJ:n opiskelijatoiminnan asiantuntijana on aloittanut kasvatustieteen maisteri Riku Oras. Samalla koordinaattoriksi SOOLin toimistolle palaa tehtävää aiemminkin hoitanut Saara Vuorinen.


Riku Oras toivoo, että tästä syksystä lähtien opeopiskelijat saavat taas elää opiskelijaelämää täysin rinnoin ja opiskella rauhassa maailman parhaaseen ammattiin.

Riku Oras on toiminut SOOLissa viimeiset kaksi vuotta aluetoiminnan koordinaattorina ja vastannut muun muassa SOOLin webinaarien ja podcastien toteutuksesta. Hän on valmistunut luokanopettajaksi Tampereen yliopistosta. 

SOOLin toiminnanjohtaja vastaa liiton toiminnan ja talouden suunnittelusta yhdessä hallituksen kanssa. OAJ:n työntekijänä hänen työnkuvaansa kuuluu myös osallistuminen akavalaiseen opiskelijatoimintaan ja OAJ:n järjestötehtäviin. 

– On hienoa päästä aloittamaan työt uudessa roolissa toiminnanjohtajana ja olla mukana vahvistamassa SOOLin roolia opettajaksi opiskelevien edunvalvojana sekä opettajankoulutuksen asiantuntijana, Riku sanoo.

Hän toivoo, että tulevan syksyn aikana kaikki opeopiskelijat pääsevät kampuksille opiskelemaan ilman pelkoa jatkuvasti muuttuvista rajoituksista tai etäopetusjärjestelyistä.

– Tavoitteena on, että syksyllä SOOL on näkyvämpi kuin koskaan kampuksilla ja pystymme olemaan jäsenistön ja jäsenyhdistysten tukena entistäkin paremmin. Samalla pyrimme siihen, että mahdollisimman moni opeopiskelija liittyy osaksi SOOLin yhteisöä ja voimme tarjota heille hyödyllisiä jäsenetuja, tärkeää tietoa, unohtumattomia tapahtumia sekä ainutlaatuista yhteisöllisyyttä.

Jatkossa SOOLin aluetoiminnasta ja webinaareista vastaa aineenopettajaksi valmistuva Saara Vuorinen, joka palasi elokuun alussa perhevapaalta SOOLin toimistolle koordinaattorin tehtäviin.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet