Kodin ja päiväkodin yhteistyö

20.3.2024 15:00 - 20.3.2024 17:00

WEBINAARI

Hyvä kodin ja päiväkodin yhteistyö on olennaista toimivassa varhaiskasvatuksessa. Ilmoittaudu webinaariin ja kuulet sekä opettajien että vanhempien näkökulmaa päiväkodin arjesta.

SOOLin webinaarissa pohditaan muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä kodin ja päiväkodin yhteistyössä opettajalta vaaditaan ja mikä on pakollista?
  • Miten hyvä luottamussuhde vanhempien ja varhaiskasvatuksen henkilökunnan välillä rakennetaan?
  • Miten syksyllä 2022 voimaan tullut tuen muutos vaikuttaa kodin ja varhaiskasvatuksen yhteistyöhön?

Webinaarissa Vanhempainliiton toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones ja päiväkodin johtaja Elina Wallin keskustelevat muun muassa vanhempien kohtaamisesta sekä luottamuksen rakentamisesta kodin ja päiväkodin välillä.

Puhujat jakavat vinkkejään toimiviin käytäntöihin ja ajatuksia hyvään viestintään. Webinaarissa käydään läpi yhteistyön perusteita ja keskustellaan niistä kokemuksista, joita opettajalla tulee uransa alkuvaiheessa.  

Tämä webinaari on suunnattu ensisijaisesti varhaiskasvatuksen opettajaksi opiskeleville. Peruskoulun ja lukion opettajille pidetään 12.3. webinaari otsikolla Kodin ja koulun yhteistyö.

Ilmoittautuminen 19.3. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarin tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan. Voit halutessasi lähettää oman kysymyksesi webinaarin asiantuntijoille ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetyksen aikana.


Ilmoittautuminen on päättynyt.
 


Tietosuojaseloste


SAIJA OHTONEN-JONES työskentelee Suomen Vanhempainliitossa toiminnanjohtajana.

”Luotsaan työtä vanhempien osallisuuden, kotien kanssa tehtävän yhteistyön ja vanhempaintoiminnan vahvistamiseksi. Varhaiskasvatuksen puolella erityisenä kiinnostuksenani on kasvatusyhteistyö sekä vanhempien osallisuuden ja toimijuuden toteutuminen lapsen terveen ja turvallisen oppimisen ja kasvun edistämiseksi.


ELINA WALLIN on varhaiskasvatuksen opettaja (KM) ja työskentelee tällä hetkellä päiväkodin johtajana Helsingissä.

Jaa sivu somessa

Tweet