Kodin ja koulun yhteistyö

12.3.2024 15:00 - 12.3.2024 17:00

WEBINAARI

Kodin ja koulun yhteistyö on perinteisesti aihe, joka jää opettajan opinnoissa vähemmälle huomiolle. Uutena opettajana saattaa yllättäen joutua miettimään, miten kohtaan lasten vanhemmat ja miten moniammatillinen yhteistyö toimii käytännössä. Ilmoittaudu webinaariin ja pääset kuulemaan sekä opettajien että vanhempien näkökulmaa.

SOOLin webinaarissa pohditaan muun muassa seuraavia kysymyksiä:

  • Mitä kodin ja koulun yhteistyössä opettajalta vaaditaan ja mikä on pakollista?
  • Miten tunnistan ja asetan omat rajani sekä mistä saan apua viestintään ja erilaisten tilanteiden hoitamiseen?
  • Millaisia erilaisia puheeksi ottamisen malleja opettaja voi hyödyntää kodin ja koulun yhteistyössä?

Webinaarissa vanhempainliiton erityisasiantuntija Tuija Metso sekä Instagramista tutut Liitulakut eli luokanopettajat Maija ja Mari keskustelevat kodin ja koulun hyvän yhteistyön luomisesta ja jakavat vinkkejä hyviin käytäntöihin. Webinaarissa käydään läpi yhteistyön perusteita ja keskustellaan niistä kokemuksista, joita opettajalla tulee uransa alkuvaiheessa.

Tämä webinaari on suunnattu ensisijaisesti peruskoulun opettajille, mutta sisällöt sopivat hyvin myös lukion ja ammatillisen puolen opettajille. Varhaiskasvatuksen opettajille pidetään 20.3. webinaari otsikolla Kodin ja päiväkodin yhteistyö.

Ilmoittautuminen 11.3. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan. Voit halutessasi lähettää oman kysymyksesi webinaarin asiantuntijoille ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetyksen aikana.


Ilmoittautuminen on päättynyt...
 


Tietosuojaseloste


TUIJA  METSO työskentelee Suomen Vanhempainliitossa erityisasiantuntijana.

”Työni liittyy monella tavalla kodin ja koulun yhteistyön teemojen ympärille: kehitän, koulutan, tuon vanhempien ääntä ja näkökulmaa koulumaailmaan. Näkökulmani on hyvää kodin ja koulun vuorovaikutusta ja yhdessä toimimista painottava.”


MARI ja MAIJA eli Liitulakut ovat koulumaailman kokemusasiantuntijoita pieni pilke silmäkulmassa. Liitulakujen opearkea ja opetusvinkkejä voit seurata Instagramissa ja Freeed-sovelluksessa.

Jaa sivu somessa

Tweet