Valmistuvien webinaari: peruskoulu ja lukio

13.5.2024 15:00 - 13.5.2024 17:00

WEBINAARI

Oletko valmistumassa luokanopettajaksi, aineenopettajaksi, erityisopettajaksi tai opinto-ohjaajaksi? Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan SOOLin ja OAJ:n peruskoulun ja lukion opettajille suunnattuun valmistuvien webinaariin.

Webinaarissa tarjotaan oleellista tietoa peruskoulun ja lukion opettajien palkkauksesta, työajasta, työnhausta, työsopimuksista sekä uusien opettajien hyvinvoinnista. Lisäksi webinaarissa käsitellään virkasuhteiden ja työsuhteiden eroavaisuuksia. Tavoitteena on tukea opettajaksi valmistuneen ensimmäisiä askelia työelämässä ja varmistaa, että vastavalmistuneen opettajan työura lähtee mahdollisimman sujuvasti käyntiin.

Webinaarin ensimmäisessä osuudessa erityisasiantuntija Anneli Vainik esittelee tärkeää tietoa työsopimuksiin, virkasuhteeseen ja uuden opettajan työhön liittyen. Webinaarin toisessa osuudessa kokemusasiantuntija Hanna Rahkonen kertoo omia kokemuksiaan valmistumisen jälkeisistä työvuosista ja jakaa konkreettisia vinkkejä valmistuvan opettajan työuran alkuun.

Ilmoittautuminen 12.5. mennessä

Webinaariin voivat ilmoittautua kaikki opettajaksi valmistuvat. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarin tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan. Voit halutessasi lähettää oman kysymyksesi webinaarin asiantuntijoille ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetyksen aikana.


Ilmoittautuminen on päättynyt.

 


Tietosuojaseloste


ANNELI VAINIK
erityisasiantuntija, OAJ


HANNA RAHKONEN
äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja

 

 

Jaa sivu somessa

Tweet