Opettajien työsuojelu

7.2.2024 15:00 - 7.2.2024 17:00

WEBINAARI

Työn tulee olla tekijälleen turvallista. Tiedätkö sinä mitä jokaisen työntekijän tulisi tietää työsuojelusta?

Webinaarin aiempi ilmoitettu ajankohta oli 21.11. mutta se jouduttiin silloin perumaan. Webinaariin kertaalleen ilmoittautuneiden ei nyt tarvitse ilmoittautua uudelleen, heille lähetetään osallistumislinkki automaattisesti! 

Mitkä ovat työntekijän ja työnantajan vastuut, oikeudet ja velvollisuudet? Mihin voit itse vaikuttaa ja miten erilaisissa ongelmatilanteissa tulee toimia? Mitkä asiat ovat esihenkilön vastuulla, mitä tekee työsuojeluvaltuutettu ja mitkä ovat työterveyshuollon tehtävät?

Vastauksia näihin ja muihin työn turvallisuuteen ja terveellisyyteen liittyviin kysymyksiin ovat avaamassa OAJ:n erityisasiantuntijat Sara Simberg ja Tomi Törrönen. Voit halutessasi lähettää oman kysymyksesi webinaarin asiantuntijoille ilmoittautumisen yhteydessä tai lähetyksen aikana.

Ilmoittautuminen 6.2. mennessä

Webinaariin voivat osallistua SOOLin ja OAJ:n jäsenet. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse webinaaripäivänä ennen lähetyksen alkua ja webinaarIn tallenne on katsottavissa samalla linkillä kahden viikon ajan.


Ilmoittautuminen on päättynyt...

 


Tietosuojaseloste


SARA SIMBERG
erityisasiantuntija, työelämäpalvelut, OAJ


TOMI TÖRRÖNEN
erityisasiantuntija, työmarkkinaedunvalvonta, OAJ

Jaa sivu somessa

Tweet