Muita jäsenetuja

SOOLin jäsenenä voit tilata OAJ-taskukalenterin ja jäsenkortilla saat etuja muun muassa museoissa sekä hyvinvointi- ja vapaa-ajan palveluista.


OAJ:n taskukalenteri postitetaan kalenterin tilanneille jäsenille Opettaja-lehden liitteenä hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta.

  • OAJ-taskukalenteri on jäsenetu, mutta sitä ei postiteta automaattisesti kaikille jäsenille, vaan ainoastaan tilaajille. Näin säästetään luontoa ja vältetään hukkakappaleita.
  • Kalenteritilauksen voit tehdä kätevästi Omat tiedot -sivuilla. Kun tilaat kalenterin kerran, se toimitetaan sinulle myös tulevina vuosina, jos et käy perumassa tilausta.
  • OAJ-kalenteri on suomalaista työtä kotimaisista materiaaleista. Sen on valmistanut Ajasto.

Museot:

  • Jäsenkortilla saat alennusta Kansallisgallerian museoissa (Ateneum, Sinebrychoff, Kiasma).
  • Lue lisää

Alennuksia kustantamoilta:

  • Saat jäsenetuna alennuksia kirjoista, lehdistä ja lehtitilauksista.
  • Lue lisää

Terveys ja hyvinvointipalvelut:


Koululiikuntaliiton järjestämät liikuntatapahtumat ovat avoimia myös SOOLin jäsenille. Lisätietoja KLL:n tapahtumakalenterista.


Jäsenyhdistyksille: Yhdistysavain-palvelu. SOOLin jäsenyhdistykset saavat maksutta käyttöönsä Avoine Oy:n tarjoaman työkalun, jolla on helppo hallita jäsenrekisteriä tietosuojavaatimukset huomioon ottaen sekä rakentaa näyttävät kotisivut ilman erityisosaamista. Ylläpitäjien on helppo siirtää palvelu toimikauden päättyessä seuraaville vastuuhenkilöille. Lisätietoja ja käyttöönotto täällä.


Lisää etuja ja alennuksia kirjautumalla Member+-palveluun


Muutokset mahdollisia.

KIRJAUTUMINEN OAJ:N SIVUILLA: Kirjaudu OAJ:n palveluihin joko SOOL-jäsentunnuksilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


 

Jaa sivu somessa

Tweet