Muita jäsenetuja

Jäsenenä saat OAJ-taskukalenterin ja jäsenkortilla etuja museoissa jopa ulkomailla. Ja paljon muuta...


OAJ:n taskukalenteri postitetaan nykyisin ainoastaan kalenterin tilanneille jäsenille Opettaja-lehden liitteenä hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Alkuvuodesta jäseneksi liittyvät saavat liittyessään kuluvan vuoden kalenterin. Kalenteritilauksen voi tehdä Omat tiedot -sivuilla. Tilaus on voimassa, kunnes sen peruu.


Museot, näyttelyt, ajanviete:

  • SOOL/OAJ-jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy oppilas- tai päiväkotiryhmän kanssa Kansallisgallerian museoihin Helsingissä (Ateneumin taidemuseo, Sinebrychoffin taidemuseo ja nykytaiteen museo Kiasma).
  • Sea life Helsinki tarjoaa jäsenille liput erikoishintaan 10 €. Edun saa lipunmyynnistä SOOL/OAJ-jäsenkortilla ja se koskee samassa taloudessa asuvia.
  • Jäsenenä saat alennusta SuperPark-sisäaktiviteettipuistoista vuoden 2020 loppuun saakka. SuperParkien sisäänpääsyhinta jäsenille on 12 euroa/jäsen.  Etu koskee jäsentä sekä jäsenen mukana tulevaa yhtä lisähenkilöä. Edun saa vain näyttämällä Superparkin kassalla OAJ:n jäsenkortin.
  • Alennusta tai ilmainen sisäänpääsy jäsenkortilla tai ITIC-kortilla monissa museoissa jopa ulkomailla!

Aikakauslehdet:

  • Otavamedia myöntää alennusta uusista aikauslehtitilauksista. Tilaus voi olla itselle tai lahjaksi. Lisätiedot ja tilaukset OAJ:n sivuilla*.
  • Sanoma Medialta jatkuva 40 %:n alennus Sanoma Lifestyle -lehdistä ja 30 %:n alennus Kids Median lehtien 12 kuukauden määräaikaistilauksista. Etu koskee myös lahjatilauksia. Vuosikertatilauksiin liittyy digilehdet.fi-palvelu. Lisätiedot ja tilaukset OAJ:n sivuilla*.

Alennusta silmä- ja aurinkolaseista. Instrumentarium ja Nissen tarjoavat OAJ:n jäsenille 25 %:n alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen saa veloituksetta. Normaalihintaisista aurinkolaseista saa 15 %:n alennuksen (ei koske Oakleyn laseja). Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin ja Nissenin myymälöissä.

Alennusta Elixia-liikuntakeskuksissa. Jäsenkorttia näyttämällä 20 %:n alennus Elixian jäsenyyksistä. Lisätietoja tästä edusta löydät niiden OAJ-alueyhdistysten sivuilta (OAJ Pääkaupunkiseutu, OAJ Keski-Suomi, OAJ Pirkanmaa ja OAJ Varsinais-Suomi), joilla Elixia toimii.

Koululiikuntaliiton järjestämät liikuntatapahtumat ovat avoimia myös SOOLin jäsenille. Lisätietoja KLL:n tapahtumakalenterista.

Jäsenyhdistyksille: Yhdistysavain-palvelu. SOOLin jäsenyhdistykset saavat maksutta käyttöönsä Avoine Oy:n tarjoaman työkalun, jolla on helppo hallita jäsenrekisteriä tietosuojavaatimukset huomioon ottaen sekä rakentaa näyttävät kotisivut ilman erityisosaamista. Ylläpitäjien on helppo siirtää palvelu toimikauden päättyessä seuraaville vastuuhenkilöille. Lisätietoja ja käyttöönotto täällä.


Lisää etuja ja alennuksia kirjautumalla Member+-palveluun


Muutokset mahdollisia.

* KIRJAUTUMINEN OAJ:N SIVUILLE: Kirjaudu OAJ:n palveluihin SOOL-jäsentunnuksilla, pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.


 

Jaa sivu somessa

Tweet