Muita jäsenetuja

Jäsenenä saat OAJ-taskukalenterin ja jäsenkortilla etuja museoissa jopa ulkomailla. Ja paljon muuta...


OAJ:n taskukalenteri postitetaan nykyisin ainoastaan kalenterin tilanneille jäsenille Opettaja-lehden liitteenä hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta. Alkuvuodesta jäseneksi liittyvät saavat liittyessään kuluvan vuoden kalenterin. Kalenteritilauksen voi tehdä OAJ:n sivuilla Omat tiedot -osiossa (kirjautuminen jäsennumerolla myös SOOLin jäsenille). Tilaus on voimassa, kunnes sen peruu.


Museot, näyttelyt:

  • SOOL/OAJ-jäsenkortilla ilmainen sisäänpääsy oppilas- tai päiväkotiryhmän kanssa Valtion taidemuseoon Helsingissä (Ateneumin taidemuseo, Sinebrychoffin taidemuseo ja nykytaiteen museo Kiasma).
  • Sea life Helsinki tarjoaa jäsenille liput erikoishintaan 8,50 euroa/hlö. Edun saa lipunmyynnistä SOOL/OAJ-jäsenkortilla ja se koskee samassa taloudessa asuvia.
  • Alennusta tai ilmainen sisäänpääsy jäsenkortilla tai ITIC-kortilla monissa museoissa jopa ulkomailla!

Aikakauslehdet:

  • Otavamedia myöntää alennusta uusista aikauslehtitilauksista. Tilaus voi olla itselle tai lahjaksi. Lisätiedot ja tilaukset OAJ:n sivuilla.
  • Sanoma Medialta jatkuva 40 %:n alennus Sanoma Lifestyle -lehdistä ja 30 %:n alennus Kids Median lehtien 12 kuukauden määräaikaistilauksista. Etu koskee myös lahjatilauksia. Vuosikertatilauksiin liittyy digilehdet.fi-palvelu. Lisätiedot ja tilaukset OAJ:n sivuilla.

Alennusta silmä- ja aurinkolaseista. Instrumentarium ja Nissen tarjoavat OAJ:n jäsenille 25 %:n alennuksen normaalihintaisista silmälaseista. Optikon tekemän näöntarkastuksen ja silmälasimääräyksen saa veloituksetta. Normaalihintaisista aurinkolaseista saa 15 %:n alennuksen (ei koske Oakleyn laseja). Alennusprosentit eivät koske voimassa olevia myymälöiden kampanjoita. Tarjous on voimassa toistaiseksi kaikissa Instrumentariumin ja Nissenin myymälöissä.

Alennusta Elixia-liikuntakeskuksissa. Jäsenkorttia näyttämällä 20 %:n alennus Elixian jäsenyyksistä. Lisätietoja tästä edusta löydät niiden OAJ-alueyhdistysten sivuilta (OAJ Pääkaupunkiseutu, OAJ Keski-Suomi, OAJ Pirkanmaa ja OAJ Varsinais-Suomi), joilla Elixia toimii.

Etua hakiessa vuokra-asuntoa Kojamon (entinen VVO-yhtymä) asuntotarjonnasta. Merkitse asuntohakemuksesi lisätietoihin maininta: "Olen SOOLin/OAJ:n jäsen". Hae vuokra-asuntoa Lumon sivuilla.

Koululiikuntaliiton järjestämät liikuntatapahtumat ovat avoimia myös SOOLin jäsenille. Lisätietoja KLL:n tapahtumakalenterista.


Muutokset mahdollisia.

KIRJAUTUMINEN OAJ:N SIVUILLE: Käyttäjätunnus on SOOL/OAJ-jäsennumerosi, joka löytyy jäsenkortistasi. Tarvittaessa voit tilata kirjautumissivulla uuden salasanan.

Jaa sivu somessa

Tweet