Lisäedut vakuutuksista

Lisäetuja ja alennuksia Turvan muista vakuutuksista.


SOOLin/OAJ:n jäsenen pysyvät edut

Turva tarjoaa SOOLin jäsenille 10 prosentin jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 prosentin omistaja-alennuksen.

Jos sinulla on vain yksi vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikenne- tai henkivakuutusta.

Lue lisää: turva.fi/oaj


TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenille. SOOLin jäsenelle TaskuTurvassa on kätevintä se, että sovelluksessa on matkavakuutustodistus. Kun TaskuTurva on ladattu puhelimeesi, sinun ei tarvitse kantaa huolta matkavakuutustodistuksesta tai SOOL/OAJ-jäsenkortista.

TaskuTurvassa näet myös tietosi omista vakuutuksistasi, jos ne ovat Turvassa. Lue lisää ja lataa TaskuTurva täältä!


Hoida vakuutusasiasi kuntoon Turvan verkkotapaamisissa

Voit nyt hoitaa vakuutusasioitasi entistä jouhevammin verkossa, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Verkkotapaamisissa keskustelet Turvan asiakaspalvelijan kanssa netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä vakuutuksiisi muutoksia reaaliaikaisesti. Sovitut asiat voit vahvistaa kätevästi sähköisellä allekirjoituksella.

Asiointiin tarvitset toimivan verkkoyhteyden, tietokoneen tai mobiililaitteen ja verkkopankkitunnukset. Lue lisää tästä!


 

Jaa sivu somessa

Tweet