Lisäedut vakuutuksista

Lisäetuja ja alennuksia Turvan muista vakuutuksista.

Kotivakuutuskampanja

Turva tarjoaa SOOLin jäsenille nyt 20 %:n alennuksen koti-irtaimiston vakuutuksesta ensimmäiseksi vuodeksi. Saat alennuksen, kun hankit vakuutuksen Turvan verkkokaupasta 1.3.–31.5.2019 ja käytät kampanjakoodia SOOL2019.

Tutustu ja osta täältä! Etu koskee Turvan uusia kotivakuutusasiakkaita. Muista valita verkkokaupassa ammattiliitoksesi OAJ, niin saat sinulle kuuluvan alennuksen.


SOOLin/OAJ:n jäsenen pysyvät edut

Muun muassa jatkuva 10 %:n alennus koti-, kasko ja liikennevakuutuksista, omistaja-asiakkaan alennus sekä keskittämisalennus...

Lue lisää: www.turva.fi/oaj


TaskuTurva-mobiilisovellus

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenille. SOOLin jäsenelle TaskuTurvassa on kätevintä se, että sovelluksessa on matkavakuutustodistus. Kun TaskuTurva on ladattu puhelimeesi, sinun ei tarvitse kantaa huolta matkavakuutustodistuksesta tai SOOL/OAJ-jäsenkortista.

TaskuTurvassa näet myös tietosi omista vakuutuksistasi, jos ne ovat Turvassa. Lue lisää ja lataa TaskuTurva täältä!


Hoida vakuutusasiasi kuntoon Turvan verkkotapaamisissa

Voit nyt hoitaa vakuutusasioitasi entistä jouhevammin verkossa, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Verkkotapaamisissa keskustelet Turvan asiakaspalvelijan kanssa netin välityksellä. Voit ostaa vakuutuksia tai tehdä vakuutuksiisi muutoksia reaaliaikaisesti. Sovitut asiat voit vahvistaa kätevästi sähköisellä allekirjoituksella.

Asiointiin tarvitset toimivan verkkoyhteyden, tietokoneen tai mobiililaitteen ja verkkopankkitunnukset. Lue lisää tästä!


 

Jaa sivu somessa

Tweet