Järjestövakuutus järjestötehtävissä

Vakuutus on voimassa, kun toimit SOOLin tai jäsenyhdistyksen järjestötehtävissä.

Järjestövakuutus on voimassa SOOLin ja jäsenyhdistysten järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa kaikkialla maailmassa. Vakuutettuina ovat liiton jäsenet.

Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Mitkä ovat järjestötehtäviä?
Järjestötehtäviä ovat liiton tai jäsenyhdistyksen järjestämät, etukäteen suunnitellut kokoukset, koulutustilaisuudet, seminaarit, talvipäivät ja muut vastaavat tapahtumat. Järjestötehtäväksi katsotaan myös liiton edustajana toimiminen kokouksissa sekä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä. Myös näiden tilaisuuksien yhteydessä olevat urheilutilaisuudet ja virkistystapahtumat kuuluvat Järjestövakuutuksen piiriin.

Kaikki mahdolliset urheilu- ja virkistystapahtumat eivät kuitenkaan ole järjestötehtäviä, vaikka tapahtuma olisikin esim. ainejärjestön järjestämä. Näissä tilanteissa harkitaan tapauskohtaisesti, onko se järjestötehtäväksi luokiteltava.

Jos vahinko sattuu, vahinkoilmoitus ja muut asiaan liittyvät paperit tulee toimittaa SOOLiin, josta ne toimitetaan eteenpäin.

Jaa sivu somessa

Tweet