Norsupallo

Norsupalloon ilmoittautuminen on nyt päättynyt ja joukkuepaikat ovat täynnä. Kiitos aktiivisille jäsenjärjestöille kiinnostuksesta tätä legendaarista lajia kohtaan myös tänä vuonna! Turnausohjelman voit ottaa nyt haltuun tältä sivulta.

Päivittyvä otteluohjelmatiedosto tämän linkin takana: » Norsupallon otteluohjelma

Mitä olisikaan Talvirieha ilman norsupalloa? No ei mitään! Joten kuningaslaji on jälleen täällä viihdyttämässä talvipäiväkansaa!

Mukaan turnaukseen mahtuu 12 joukkuetta ja jokaisella joukkueella on vähintään kaksi peliä. Ensimmäiset pelit alkavat klo 11:05 ja finaalit pelataan klo 15:15. Peleihin toivotaan mukaan yksi joukkue ainejärjestöä kohden. Huutelettehan omissa kanavissanne siis ennen ilmoittautumista!

ILMOITTAUTUMINEN

Norsupallon joukkuepaikat on nyt täytetty ja ilmoittautuminen päätetty. Kiitos kaikille aktiivisuudesta ja kiinnostuksesta lajia kohtaan!

JONOPAIKKA

Vaikka turnaus on täynnä, on joukkueellasi mahdollisuus ilmoittautua vielä jonopaikalle. Jonopaikan voi lunastaa tämän linkin kautta! Mikäli joku ilmoittautuneista joukkueista peruu tai heidän paikkansa vapautetaan puuttuvien tietojen takia, on teidän mahdollista päästä tällöin mukaan jonopaikalta. Ilmoittautuessasi jonopaikalle, varauduthan siihen, että kutsu peleille voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla. Jonopaikan lunastaessasi tarvitset samat tiedot kuin ilmoittautumiseen, eli yhteyshenkilön nimen, sähköpostin ja puhelinnumeron, joukkueen nimen, sekä ainejärjestön.

SÄÄNNÖT 

Kentän koko: 30m x 20m.
Peliaika: 2 x 10 min, juokseva.
Joukkueen koko: Max. 12 pelaajaa, joista viisi (5) voi olla samaan aikaan kentällä. Alustava pelaajalista tulee toimittaa viimeistään viikko ennen turnausta.
Pelaajalistaa saa muuttaa pelien välissä. Yhden pelin aikana pelioikeus on kuitenkin vain kahdellatoista (12) pelaajalla.
Pelin aikana vaihtoalueella saa olla vain 12 pelaajaa + 1 huoltaja.
Saapuessasi paikalle, ilmoittaudu kenttien luona olevalle teltalle.
Ei maalivahteja.
Peli käynnistyy tuomarin keskialoituksesta, jossa tuomari pompauttaa pallon keskipisteestä. Myös maalin jälkeen ja kiistapalloissa peli jatkuu keskialoituksella.
Pallon ylittäessä sivurajan, jatketaan peliä sivurajapotkuilla.
Ei paitsioita.
Palloa ei saa pelata käsillä.
Törkeästä rikkeestä varoitus ja vaihtoon. 
Toisesta törkeästä rikkeestä seuraa ulosajo ja pelikielto lopputurnauksessa. Uutta pelaajaa ei saa ottaa kesken ottelun. 
Jos sääntörikkomus tapahtuu maalialueen sisällä, seuraa rangaistuspotku, joka suoritetaan tyhjään maaliin keskipisteestä (Muut pelaajat keskiviivan takana).
Jos joukkue ei ole ajoissa paikalla, vastustajalle luovutusvoitto 3-0.

OTTELUOHJELMAJaa sivu somessa

Tweet