Muu ohjelma

KYYKKÄ

Kyykkä, tuo karjalalainen opiskelijoiden suosima akateeminen laji, tulee nyt myös Talviriehaan! Tampereella järjestetään vuosittain yksi Suomen suurimmista opiskelijatapahtumista, eli Akateemisen Kyykän MM-kilpailut. Tästä syystä alan asiantuntijat Tampereelta (TEA-Club) tulevat neuvomaan opettajaopiskelijat ympäri Suomen kyykän saloihin! Parhaimmille heittäjille luvassa palkinto!

Tutustu kyykän peli-ideaan ja sääntöihin jo etukäteen linkin kautta: Kyykän ohjeet

REIVIKONTTI

Spinnin DJ:t ja reivikontti pitävät huolta siitä, että tampata saa koko päivän.

SILITYSRAUTACURLING

Klassikko pitää sitkeästi pintansa osana Talviriehaperinnettä. Pelissä pelataan sananmukaisesti curlingia silitysraudoilla, eikai sitä sen enempää tarvii selitellä.

KYRPONG

Tule tutustumaan aidosti Tamperelaiseen akateemiseen urheilulajiin Kyrpongiin!

Laji on kostea yhdistelmä beer pongia ja kyykkää eli luvassa on vauhtia ja virvokkeita. Varaudu siis ottamalla mukaan yksi 0,33l hiilihapotettu juoma per peli ja urheiluhenkeä.

Paikan päällä on opastusta lajin saloihin lajin kynäilijöiltä (Lexica ry) ja mahdollisuus pelailla rennoissa merkeissä. Pelaamalla pääset myös osallistumaan arvontaan jonka pääpalkintona on varma joukkuepaikka vuoden 2024 Kyrpongin MM -kisohin -50% alennuksella!

Lajiin pääset tutustumaan tarkemmin täältä: Kyrpongin säännöt

Laji on kostea yhdistelmä beer pongia ja kyykkää eli luvassa on vauhtia ja virvokkeita. Varaudu siis ottamalla mukaan yksi 0,33l hiilihapotettu juoma per peli ja urheiluhenkeä.

RUOKA

Talviriehassa SOOL, KAH.VIL.444, Kauppahallin kotiruoka ja Happy Days Street Food ovat alueella huolehtimassa, ettei kävijöiden vatsat ala kurnimaan liikaa tapahtuman aikana. Kauppahallin kotiruoka ja Happy Days Street Food ovat myös approkierroksella mukana!

MUUTA

Talviriehassa tunnelmaa nostattamassa on myös erilaisia tahoja ympäri Tampereen korkeakouluyhteisön! Tule siis paikalle aistimaan tunnelmaa ja saatat päästä pelaamaan beer pongia tai tutustumaan erilaisiin tamperelaisiin tapahtumiin!

Jaa sivu somessa

Tweet