23.2.2022

Kutsu Yhdistysavain-esittelyyn 22.3.

SOOLin jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä SOOLin kautta Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpikin työkalu on mahdollista ottaa käyttöön maksuttomasti ja toisistaan riippumatta, yhdessä tai erikseen.

WEBINAARI 22.3.2022 klo 15-16
Teams

Tervetuloa webinaariin tutustumaan palveluun tai verestämään muistia, mikäli olette jo Yhdistysavainta käyttäneet. Webinaari kestää noin tunnin ja osallistuminen ei edellytä palvelun käyttöönottamista.

Päivittäinen yhteydenpito jäsenistöön ja tapahtumista tiedottaminen sujuu luontevimmin somekanavilla, mutta yhdistyksen omat kotisivut tarjoavat edelleen korvaamattoman mahdollisuuden ylläpitää pysyvää sisältöä hallitusti. Kotisivuille kannattaa koota mm. yhdistyksen jäsenyyteen liittyvät ohjeistukset, yhdistyksen tarkoituksesta ja toiminnasta kertovat sisällöt, esittelyt ja yhteystiedot sekä mahdolliset blogisisällöt ja muut julkaisut.

Webinaarissa esitellään pääasiassa Yhdistysavaimen kotisivutyökalun käyttöä ja lyhyesti myös jäsenrekisterin ominaisuuksia. Esittelijämme kertoo myös SOOLin jäsenyhdistyksille suunnatuista lisäeduista.

Ilmoittautuminen 21.3. klo 14 mennessä

Yksi ilmoittautuminen webinaariin per jäsenyhdistys riittää, ja voitte osallistua paikallisesti isommallakin porukalla.


Ilmoittautuminen on päättynyt.


Yhdistysavain

Yhdistysavain on yhdistyksille suunniteltu helppokäyttöinen kotisivu- ja jäsenrekiseripalvelu, johon luottaa jo tuhannet suomalaiset yhdistykset.

Yhdistysavaimen käytön voi vaikka heti aloittaa sitoumuksetta ilmaisversiolla tästä.

Edut SOOLin jäsenyhdistyksille:

  • 20 % alennus kaikista maksullisista versioista: esim. Yhdistysavain Start 15,36 € / kk (norm. 19,20 € /kk)
  • Veloituksetta käyttöön liiton verkkotunnuspääte (muotoa: yhdistyksennimi.sool.fi)
  • Start-versiosta alkaen sivuston osoitteeksi voi ottaa myös oman verkkotunnuksen!

Yhdistysavaimeen sisältyy aina kotisivut ja jäsenrekisteri, mutta voit hyödyntää vain tarvitsemiasi osia. Saat käytön tueksi kattavat ohjeistot sekä maksuttoman asiakaspalvelun.

 

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet