23.9.2020

Uudet Fb-ryhmät jäsenyhdistysten toimijoille

Korona-aikana SOOL jatkaa jäsenyhdistysten aktiiveille suunnattua järjestökoulutusta nyt uusien Facebook-ryhmien kautta. Ryhmissä tarjolla on kokemusten vaihtoa, vertaistukea ja koulutusta omaan järjestötoiminnan vastuualueeseen liittyen. Liityttehän mukaan ryhmiin, niin toiminta kullakin sektorilla saadaan käytiin ja mahdollisimman kattavasti kaikkia hyödyttäväksi!

SOOL on järjestänyt vuosittain monenlaista koulutusta jäsenyhdistystensä toimijoille. Koronatilanteesta johtuen esimerkiksi tämän syksyn SOOL/OAJ järjestökurssi on kuitenkin kokonaan peruttu. SOOL haluaa silti tässäkin tilanteessa tarjota alustoja verkostoitumiselle ja mahdollistaa keskustelun ja yhteydenpidon eri jäsenyhdistysten aktiivien kesken.

Nyt perustettujen Fb-ryhmien vetäjinä ja ylläpitäjinä toimivat SOOLin hallituksen jäsenet. Ryhmissä organisoidaan kunkin vastuualueen toimintaa eli sovitaan tapaamisista ja jaetaan tapaamisten ja koulutusten materiaaleja. Ryhmissä on käytössä ”huoneet” ja ”yksiköt” keskusteluiden ja muiden sisältöjen jäsentämiseksi.

Sektorityöskentelyn kautta SOOL haluaa tuoda eri paikkakuntien ja koulutusalojen toimijoita yhteen ja mahdollistaa tiiviimmän yhteydenpidon ja vertaistuen. Fb-ryhmissä voi jakaa ideoita ja käydä keskustelua omaan vastuualueeseen liittyvistä aiheista sekä jakaa kokemuksia ja hyviä käytäntöjä.

Uudet ryhmät, liity nyt:

Myös nämä ryhmät ovat edelleen toiminnassa:Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet