19.11.2019

Missä pidetään SOOLin Talvipäivät 2021?

SOOLin hallitus on julistanut vuoden 2021 Talvipäivien järjestämisoikeudet haettavaksi. Oikeudet myönnetään vuosittain jollekin SOOLin jäsenyhdistykselle tai erikseen Talvipäivien järjestämistä varten muodostetulle TP-yhdistykselle. Hakuaika päättyy 2. helmikuuta 2020.

Löytyykö opiskelupaikkakunnaltanne tiimi, joka tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen? SOOLin Talvipäivien järjestäminen on haasteellinen ja mittava projekti, joka antaa paljon koko opiskelijayhteisölle, mutta edellyttää paikkakunnan parhaimpien voimien yhteistyötä.

Järjestäjien vastuulla on Talvipäivien suunnittelu ja toteuttaminen, joihin SOOL tarjoaa tukea koko projektin ajan. Onnistuneet järjestelyt tuovat yhdistyksellenne mainetta ja mammonaa – ja mikä tärkeintä – korvaamatonta kokemusta, hyödyllisiä kontakteja ja unohtumattomia elämyksiä!

Kaikkien aikojen 75. Talvipäivät

Opeopiskelevat ovat perinteisesti kokoontuneet helmikuussa Talvipäiville aina ensimmäisistä, vuonna 1947 Kajaanissa järjestetyistä Talvipäivistä lähtien. Alkuaikoina ohjelman pääpaino oli urheilu- ja kulttuuriaiheisissa kilpailuissa, joista ohjelmasisältö on sittemmin kehittynyt monipuoliseksi opeopiskelijoiden suurtapahtumaksi. Vuoden 2021 Talvipäivät ovat järjestyksessä 75. Talvipäivät kautta aikojen.

Suunnittelu käyntiin

Vapaamuotoinen hakemus perusteluineen pyydetään lähettämään 2.2.2020 mennessä osoitteeseen paasihteeri@sool.fi.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Järjestävät osapuolet, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
  • Visio siitä, millaiset Talvipäivät paikkakunnallanne järjestettäisiin
  • Perustelut miksi juuri teidän pitäisi saada järjestää Talvipäivät 2021
  • Alustavat selvitykset/kyselyt tai suunnitelmat paikkakunnan tilavarauksista

Yhdistäkää paikkakuntanne SOOL-kyvyt, panostakaa hakemukseenne ja erottukaa eduksenne hakijoiden joukosta! SOOLin hallitus myöntää Talvipäivien 2021 järjestämisoikeudet hakemusten perusteella ja valinta julkistetaan SOOLin Talvipäivillä Jyväskylässä helmikuussa 2020.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry


Hakua koskeviin tiedusteluihin vastaa SOOLin pääsihteeri Kalle Liuski.

Talvipäivät kautta aikojen


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet