17.1.2019

Talvipäivät: Jäsenyyksien tarkistaminen

Tärkeä ohjeistus Talvipäiville ilmoittautuneiden SOOL-jäsenyyksien tarkistamisesta.

Johtuen tänä vuonna voimaan tulleesta EU:n tietosuoja-asetuksesta ja OAJ:n jäsenrekisteriuudistuksen viivästymisestä, joudumme Rauman Talvipäivien osalta toimimaan poikkeuksellisesti siten, että kaikki ilmoittautuneiden jäsenyydet tarkistetaan täällä SOOLin toimistolla. Emme siis edellisten vuosien tapaan lähetä jäsenyhdistyksille jäsenlistoja tarkistusta varten.

Toimintaohje:

  • 21.1. viimeinen päivä ilmoittautua Talvipäiville.
  • 22.1. klo 12 mennessä jäsenyhdistykset lähettävät ilmoittautumislistat Excel-tiedostomuodossa SOOLin toimistolle suojatulla yhteydellä täällä.
  • Jäsenyydet tarkistetaan SOOLin toimistolla 22.–23.1. ja lista palautetaan jäsenyhdistykselle varustettuna merkinnöillä niiden ilmoittautuneiden osalta, jotka eivät tarkistuksen perusteella, ilmoituksestaan huolimatta, ole SOOLin jäseniä. Jäsenyhdistys on siten velvollinen perimään näiltä henkilöiltä korkeamman tp-maksun 100 eur.
  • HUOM! Henkilö voi vielä tässä vaiheessa todistaa voimassaolevan SOOL-jäsenyyden esittämällä jäsenyhdistykselle maksukuitin tai esim. verkkopankin tiliotteen maksetusta SOOLin jäsenmaksusta (24 eur, maksupäivän tulee olla 15.4.2018 tai myöhempi). Tämä mahdollisuus on olemassa siksi, että ilmoittautuminen on tapahtunut jäsenen ilmoittaman etu- ja sukunimen perusteella, ja vastaavuus SOOLin jäsenrekisterissä oleviin tietoihin ei siten ole aukoton. SOOL/OAJ-jäsenkortti ei kelpaa todisteeksi voimassaolevasta jäsenyydestä, koska kortti on monivuotinen!
  • Jäsenyhdistykset toimittavat ilmoittautumislistat tietoturvallisella tavalla (esim. salattuna, zip-pakattuna tai jonkun pilvipalvelun kautta) Ol niingon gotonas ry:lle: tp-yhdistys@tp2019.fi
  • Ol niigon gotonas ry laskuttaa TP-maksut jäsenyhdistykseltä ilmoittautumislistan perusteella.

» Lähetä osallistujalista tarkistettavaksi


 


Lisää aiheesta

9.5.2019

Uskottavampaa edunvalvontaa

Vuoden opeopiskelijaksi 2019 valittu Wilson Nuckols opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa ja hänen valintaansa oli esittänyt kasvatustieteen opiskelijoiden ainejärjestö Peduca ry. Tänä vuonna valinnassa painotettiin ansioituneisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisessä.

9.5.2019

SOOLin 70-luku: Miten luokan- ja aineenopettaja­opiskelijat löysivät toisensa ja OAJ:n

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä SOOL on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 1995, jolloin Suomen Lastentarhanopettajaksi Opiskelevien Liitto (SLOL) ja SOOL yhdistyivät. Aineenopettajaksi opiskelevien Suomen Auskultantit ry (SA) ja alun perin vain kansakoulun- ja luokanopettajaopiskelijoita edustanut SOOL yhdistivät voimansa jo vuonna 1981. Tässä historiapläjäyksessä kurkistetaan SOOLin 70-lukuun, jolloin yhteiskuntatietoisuuden heräämisen ja toiminnan uudelleenarvioinnin seurauksena luokan- ja aineenopettajaopiskelijat löysivät toisensa ja OAJ:n.

26.4.2019

Esittelyssä uusi jäsenetu jäsenyhdistyksille: Kotisivut ja jäsenrekisteri

SOOLin jäsenyhdistykset saavat nyt käyttöönsä SOOLin kautta Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpikin työkalu on mahdollista ottaa käyttöön maksuttomasti ja toisistaan riippumatta, yhdessä tai erikseen. Palvelua esittelevä webinaari pidetään maanantaina 6.5.

13.4.2019

Sanni Salmenojasta SOOLin puheenjohtaja

SOOLin liittokokous päätti viikonloppuna liiton toimintasuunnitelmista ja jäsenmaksusta sekä hyväksyi uudistetun tavoiteohjelman opettajankoulutuksen kehittämiseksi. Uuden puheenjohtajiston ja hallituksen toimikausi alkaa vappuna.

12.4.2019

Vuoden opeopiskelija Wilson Nuckols on kaikkien opiskelijoiden sankari

Vuoden opeopiskelijaksi 2019 valittu Nuckols opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa ja häntä oli esittänyt ainejärjestö Peduca ry. Tänä vuonna valinnassa painotettiin ansioituneisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisessä.

Jaa sivu somessa

Tweet