17.1.2019

Talvipäivät: Jäsenyyksien tarkistaminen

Tärkeä ohjeistus Talvipäiville ilmoittautuneiden SOOL-jäsenyyksien tarkistamisesta.

Johtuen tänä vuonna voimaan tulleesta EU:n tietosuoja-asetuksesta ja OAJ:n jäsenrekisteriuudistuksen viivästymisestä, joudumme Rauman Talvipäivien osalta toimimaan poikkeuksellisesti siten, että kaikki ilmoittautuneiden jäsenyydet tarkistetaan täällä SOOLin toimistolla. Emme siis edellisten vuosien tapaan lähetä jäsenyhdistyksille jäsenlistoja tarkistusta varten.

Toimintaohje:

  • 21.1. viimeinen päivä ilmoittautua Talvipäiville.
  • 22.1. klo 12 mennessä jäsenyhdistykset lähettävät ilmoittautumislistat Excel-tiedostomuodossa SOOLin toimistolle suojatulla yhteydellä täällä.
  • Jäsenyydet tarkistetaan SOOLin toimistolla 22.–23.1. ja lista palautetaan jäsenyhdistykselle varustettuna merkinnöillä niiden ilmoittautuneiden osalta, jotka eivät tarkistuksen perusteella, ilmoituksestaan huolimatta, ole SOOLin jäseniä. Jäsenyhdistys on siten velvollinen perimään näiltä henkilöiltä korkeamman tp-maksun 100 eur.
  • HUOM! Henkilö voi vielä tässä vaiheessa todistaa voimassaolevan SOOL-jäsenyyden esittämällä jäsenyhdistykselle maksukuitin tai esim. verkkopankin tiliotteen maksetusta SOOLin jäsenmaksusta (24 eur, maksupäivän tulee olla 15.4.2018 tai myöhempi). Tämä mahdollisuus on olemassa siksi, että ilmoittautuminen on tapahtunut jäsenen ilmoittaman etu- ja sukunimen perusteella, ja vastaavuus SOOLin jäsenrekisterissä oleviin tietoihin ei siten ole aukoton. SOOL/OAJ-jäsenkortti ei kelpaa todisteeksi voimassaolevasta jäsenyydestä, koska kortti on monivuotinen!
  • Jäsenyhdistykset toimittavat ilmoittautumislistat tietoturvallisella tavalla (esim. salattuna, zip-pakattuna tai jonkun pilvipalvelun kautta) Ol niingon gotonas ry:lle: tp-yhdistys@tp2019.fi
  • Ol niigon gotonas ry laskuttaa TP-maksut jäsenyhdistykseltä ilmoittautumislistan perusteella.

» Lähetä osallistujalista tarkistettavaksi


 

Jaa sivu somessa

Tweet