26.11.2018

Vuoden 2020 Talvipäivät teillä?

SOOLin hallitus on julistanut vuoden 2020 Talvipäivien järjestämisoikeudet haettavaksi. Oikeudet myönnetään vuosittain jollekin SOOLin jäsenyhdistykselle tai erikseen Talvipäivien järjestämistä varten muodostetulle TP-yhdistykselle. Hakuaika päättyy 31. tammikuuta 2019.

Löytyykö teiltä tiimi, joka tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen? SOOLin Talvipäivien järjestäminen on haasteellinen ja mittava projekti, joka antaa paljon järjestäjätiimille, mutta edellyttää koko paikkakunnan parhaimpien voimien yhteistyötä.

Järjestäjien vastuulla on Talvipäivien suunnittelu ja toteuttaminen, joihin SOOL tarjoaa tukea koko projektin ajan. Onnistuneet järjestelyt tuovat yhdistyksellenne mainetta ja mammonaa – ja mikä tärkeintä – korvaamatonta kokemusta, hyödyllisiä kontakteja ja unohtumattomia elämyksiä!

Kaikkien aikojen 74. Talvipäivät

Opeopiskelevat ovat perinteisesti kokoontuneet helmikuussa Talvipäiville aina ensimmäisistä, vuonna 1947 Kajaanissa järjestetyistä Talvipäivistä lähtien. Alkuaikoina ohjelman pääpaino oli urheilu- ja kulttuuriaiheisissa kilpailuissa, joista sittemmin Talvipäivien ohjelma on kehittynyt monipuoliseksi opeopiskelijoiden suurtapahtumaksi. Vuoden 2020 Talvipäivät ovat 74. Talvipäivät kautta aikojen.

Suunnittelu käyntiin

Vapaamuotoinen hakemus perusteluineen pyydetään lähettämään 31.1.2019 mennessä osoitteeseen paasihteeri@sool.fi.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Järjestävät osapuolet, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
  • Visio siitä, millaiset Talvipäivät paikkakunnallanne järjestettäisiin
  • Perustelut miksi juuri teidän pitäisi saada järjestää Talvipäivät 2020
  • Alustavat selvitykset/kyselyt tai suunnitelmat paikkakunnan tilavarauksista

Yhdistäkää paikkakuntanne SOOL-kyvyt, panostakaa hakemukseenne ja erottukaa eduksenne hakijoiden joukosta! SOOLin hallitus myöntää Talvipäivien 2020 järjestämisoikeudet hakemusten perusteella ja valinta julkistetaan SOOLin Talvipäivillä Raumalla helmikuussa 2019.

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry
Hallitus 2018–2019

Hakua koskeviin tiedusteluihin vastaa SOOLin pääsihteeri Susanna Jokimies.


Talvipäivät kautta aikojen


 

 


Lisää aiheesta

9.5.2019

Uskottavampaa edunvalvontaa

Vuoden opeopiskelijaksi 2019 valittu Wilson Nuckols opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa ja hänen valintaansa oli esittänyt kasvatustieteen opiskelijoiden ainejärjestö Peduca ry. Tänä vuonna valinnassa painotettiin ansioituneisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisessä.

9.5.2019

SOOLin 70-luku: Miten luokan- ja aineenopettaja­opiskelijat löysivät toisensa ja OAJ:n

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävä SOOL on toiminut nykyisessä muodossaan vuodesta 1995, jolloin Suomen Lastentarhanopettajaksi Opiskelevien Liitto (SLOL) ja SOOL yhdistyivät. Aineenopettajaksi opiskelevien Suomen Auskultantit ry (SA) ja alun perin vain kansakoulun- ja luokanopettajaopiskelijoita edustanut SOOL yhdistivät voimansa jo vuonna 1981. Tässä historiapläjäyksessä kurkistetaan SOOLin 70-lukuun, jolloin yhteiskuntatietoisuuden heräämisen ja toiminnan uudelleenarvioinnin seurauksena luokan- ja aineenopettajaopiskelijat löysivät toisensa ja OAJ:n.

26.4.2019

Esittelyssä uusi jäsenetu jäsenyhdistyksille: Kotisivut ja jäsenrekisteri

SOOLin jäsenyhdistykset saavat nyt käyttöönsä SOOLin kautta Yhdistysavain-palvelun, joka sisältää helppokäyttöiset kotisivut sekä jäsenrekisterin. Kumpikin työkalu on mahdollista ottaa käyttöön maksuttomasti ja toisistaan riippumatta, yhdessä tai erikseen. Palvelua esittelevä webinaari pidetään maanantaina 6.5.

13.4.2019

Sanni Salmenojasta SOOLin puheenjohtaja

SOOLin liittokokous päätti viikonloppuna liiton toimintasuunnitelmista ja jäsenmaksusta sekä hyväksyi uudistetun tavoiteohjelman opettajankoulutuksen kehittämiseksi. Uuden puheenjohtajiston ja hallituksen toimikausi alkaa vappuna.

12.4.2019

Vuoden opeopiskelija Wilson Nuckols on kaikkien opiskelijoiden sankari

Vuoden opeopiskelijaksi 2019 valittu Nuckols opiskelee luokanopettajaksi Helsingin yliopistossa ja häntä oli esittänyt ainejärjestö Peduca ry. Tänä vuonna valinnassa painotettiin ansioituneisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisessä.

Jaa sivu somessa

Tweet