11.9.2020

SOOLin paikalliset toimijat lukuvuonna 2020 - 2021

SOOLin aluetoimijat toteuttavat jäsenpalvelua nyt korona-aikana tilanteen mukaan joko etänä tai livenä kampuksilla. SOOLin hallituksen jäsenet ovat jäsenyhdistysten tukena koulutuspoliittisissa ja edunvalvonnallisissa kysymyksissä.

SOOLin aluetoimijat toteuttavat tänäkin lukuvuonna paikallista jäsenpalvelua ja koulutustoimintaa yhdeksällä opettajankoulutuspaikkakunnalla. Muilla paikkakunnilla aluetoiminnan yhteyshenkilönä toimii SOOLin aluetoiminnan koordinaattori.

Nyt korona-aikana aluetoimijat ovat paikallisesta tilanteesta riippuen läsnä kampuksilla ja opiskelijan arjessa joko livenä, silloin kun se on mahdollista, tai aktiivisesti etänä omilla sekä SOOLin somekanavilla.

Aluetoimijat ovat kaikkia opeopiskelijoita varten, mutta tapahtumien onnistuminen edellyttää usein käytännön yhteistyötä jäsenyhdistysten ja erityisesti SOOL-vastaavien kanssa.

”Sun soolilaisilta” tukea myös edunvalvontaan

Jokaiselle aluetoimijalle on nimetty SOOLin hallituksesta yhteistyöpari, joka toimii koulutuspoliittisena ja edunvalvonnallisena yhteyshenkilönä SOOLin hallituksen ja jäsenyhdistyksen välillä.

Yhdessä he ovat ”sun soolilaisia”, joihin voi aina olla yhteydessä paikallisissa ongelmatilanteissa sekä järjestötoiminnan ja paikallisen edunvalvonnan kehittämisessä.

Kaikissa SOOLin toimintaan, jäsenyyteen ja edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä voi aina voi olla yhteydessä myös SOOLin toimistolle pääsihteeriin tai muihin työntekijöihin, jotka tavoittaa parhaiten arkisin klo 9–15.

 

Paikkakunta / Jäsenyhdistys

Aluetoimija

Hallituslainen

Helsinki, Espoo

HAO
KOOMA
MAINE 

Maria Djakonowsky Petro Pitkänen

EBE
ERIKEEPPERI
KOPEDA
KÄSITYS

Anna Rantamäki

Petro Pitkänen, Emma Heikkilä

DIDACTA   
PEDUCA
PHENOMENA
SKY

Santeri Saarinen  

Emma Heikkilä

Joensuu

POIKKEUS
POPSI
SULO 

Julia Lautala   

Markus Helin

EPSILON    
JORAUS
KASSOS
KOTEX
OPOSSUMI
VARNITSA 

Hanna Laatunen  

Jani Patrakka

Jyväskylä

ABAKUS    
PEDAGO
VARKAAT 

Aino Mattsson   

Karoliina Kovalainen

JANO     
PEDAALI
SPORTICUS 

Anna Forssell   

Karoliina Kovalainen

JAMMAUS   

Anna Forssell   

Sami Perkiö

Kokkola

CHYDISCO   

Yhteyshenkilö: aluetoiminnan koordinaattori, SOOLin toimisto

 

Kuopio

TEMPO        

Yhteyshenkilö: aluetoiminnan koordinaattori, SOOLin toimisto

Sami Perkiö

Oulu

LASTARIT   
OLO
SPESSU 

Emma Määttä   

Aino Ylipiessa

MUKAVA    
OHARI
TERVEYSTIETEIDEN KILTA

Jukka Turunen   

Jani Patrakka

TANSSINOPETTAJAOPISKELIJAT 

Jukka Turunen

Sami Perkiö

Rauma

OPEKAS    

Annika Lind   

Annabella Nummelin

Rovaniemi

LAPIKAS   

Tatu Kuru   

Aino Ylipiessa

Tampere

ITU     
OKA
TAMAUS 

Hanna Rahkonen  

Aatu Korhonen

MUSTA    

Hanna Rahkonen Sami Perkiö

Turku

ADAPTUS    
OPEX
TURAUS 

Enni Keski-Saari

Annabella Nummelin

Vaasa

STUBI    

Yhteyshenkilö: aluetoiminnan koordinaattori, SOOLin toimisto

 

 


Lisää aiheesta

11.4.2021

SOOLin etäliittokokous: Markus Helin puheenjohtajaksi

Henkilövalintojen lisäksi SOOLin sääntömääräinen liittokokous päätti liiton toimintasuunnitelmista ja jäsenmaksusta sekä hyväksyi liitolle uuden yhdenvertaisuusohjelman. Liittokokous järjestettiin kaksipäiväisenä 10.–11. huhtikuuta ja jo toista kertaa etäyhteyksin.

6.4.2021

Sinustako SOOLin aluetoimija?

Haemme uusia aluetoimijoita Helsinkiin, Jyväskylään, Ouluun, Rovaniemelle, Tampereelle ja Turkuun. Oletko toimeen tarttuva tekijä ja tunnetko opeopiskelijoiden tarpeet paikkakunnallasi? Haluaisitko olla lisäämässä SOOLin näkyvyyttä opiskelukaupungissasi, järjestämässä hyödyllisiä koulutuksia sekä luomassa toimintaa, joka hyödyttää opeopiskelijoita ja lisää opeopiskelijoiden yhteisöllisyyttä. Nyt on mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan, mitä kaikkea just sun kampuksella tapahtuu!

12.3.2021

Liittokokouskutsu 2021

Hyvät jäsenyhdistykset, tervetuloa etäliittokokoukseen! Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n sääntömääräinen liittokokous järjestetään etäyhteydellä 10. - 11.4.2021.

8.3.2021

Kutsu SOOL-etäkoulutukseen 27.3.

Lämpimästi tervetuloa SOOLin jäsenyhdistysten toimijoiden järjestökoulutukseen! Fyysisen SOOL/OAJ järjestökurssin aika on taas, kun vallitseva tilanne antaa periksi, mutta sillä välin voimme kouluttautua ja verkostoitua Zoomin välityksellä.

3.3.2021

Opeopiskelijat tarttuivat liikuntahaasteeseen

SOOLin liikuntahaasteeseen osallistui yhteensä 29 joukkuetta ja liikuntasuorituksia ilmoitettiin lähes 900. Voittajajoukkue palkitaan hyvinvointipalkinnolla ja yksittäisten osallistujien kesken arvottiin älykelloja.

Jaa sivu somessa

Tweet