28.8.2020

SOOLin jäsenmaksu lukuvuodelle 2020 - 2021

SOOLin jäsenmaksu alkavalle lukuvuodelle on ennallaan 24 eurossa ja jäsenmaksukirjeet on nyt lähetetty e-kirjeinä kaikille vanhoille jäsenille.

Jos jäsen käyttää sähköistä OmaPostia (entinen Netposti), jäsenmaksukirje tulee ensisijaisesti sinne, muussa tapauksessa se jaetaan perille perinteisenä paperikirjeenä. E-kirje mahdollistaa pienemmät hiilidioksidipäästöt kuin vastaava paperikirje.

Jäsenmaksun eräpäivä on 10.9. Maksun maksamatta jättäminen johtaa jäsenyyden ja jäsenetujen päättymiseen.

Mitäs jos valmistui?

Valmistuminen ei vielä sinällään vaikuta SOOLin jäsenyyteen mitenkään. SOOLin jäsenyys jatkuu, kunnes jäsen eroaa itse ilmoittamalla siitä SOOLin toimistolle tai liittyy ammattijärjestö OAJ:n jäseneksi. OAJ:n jäseneksi pääsee liittymään, kun valmistuttuaan saa lyhyenkin opetusalan työ- tai virkasuhteen. Liittyminen tapahtuu OAJ:n nettisivuilla www.oaj.fi.

OAJ tarjoaa SOOLin jäsenille edunvalvontapalvelut opiskeluaikaisten sijaisuuksien aikana, mutta valmistumisen jälkeen tulee liittyä ammattijärjestön jäseneksi, jotta on työssään oikeutettu järjestön etuihin ja palveluihin.

SOOLin jäsenenä voi valmistumisen jälkeen jatkaa siinä tapauksessa, että työelämään siirtyminen viivästyy esimerkiksi jatko-opintojen, työttömyyden tai lapsen syntymän vuoksi.

Lisätietoa SOOLin jäsenyydestä ja jäseneduista

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet