12.12.2022

Haku on käynnissä: Missä Talvipäivät 2024?

SOOLin Talvipäivien 2024 järjestämisoikeuksien haku on nyt käynnissä. Oikeudet myönnetään vuosittain jollekin SOOLin jäsenyhdistykselle tai erikseen Talvipäivien järjestämistä varten muodostetulle TP-yhdistykselle. Hakuaika päättyy 19.2.2023.

Löytyykö paikkakunnaltanne tiimi, joka tarttuu tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen? SOOLin Talvipäivien järjestäminen on haasteellinen ja mittava projekti, joka antaa paljon järjestäjätiimille, mutta edellyttää koko paikkakunnan parhaimpien voimien yhteistyötä.

Järjestäjien vastuulla on SOOLin Talvipäivien suunnittelu ja toteuttaminen, joihin SOOL tarjoaa ohjeistuksen ja tukea koko projektin ajan. Onnistuneet järjestelyt tuovat yhdistyksellenne mainetta ja mammonaa – ja mikä tärkeintä – korvaamatonta kokemusta, hyödyllisiä kontakteja ja unohtumattomia elämyksiä!

Suunnittelu käyntiin

Vapaamuotoinen hakemus perusteluineen tulee lähettää 19.2.2023 mennessä SOOLin toiminnanjohtajalle osoitteeseen riku.oras@sool.fi.

Hakemuksen tulee sisältää:

  • Järjestävät osapuolet, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot
  • Visio siitä, millaiset Talvipäivät paikkakunnallanne järjestettäisiin
  • Perustelut miksi juuri teidän pitäisi saada järjestää SOOLin Talvipäivät 2024
  • Alustavat selvitykset/kyselyt tai suunnitelmat paikkakunnan tilavarauksista

Perinteistä ohjelmaa SOOLin Talvipäivillä ovat olleet mm. avajaistapahtuma perjantaina sekä talvirieha, päivätanssit ja iltabileet lauantaina. Tapahtuman käytännön järjestelyjen kannalta ensimmäisiä selvitettäviä asioita ovat majoituskoulujen varaaminen ja ruokailuiden järjestäminen.

Yhdistäkää paikkakuntanne SOOL-kyvyt, panostakaa hakemukseenne ja erottukaa eduksenne hakijoiden joukosta! SOOLin hallitus myöntää SOOLin Talvipäivien 2024 järjestämisoikeudet hakemusten perusteella ja valinta julkistetaan seuraavilla Talvipäivillä Oulussa helmikuussa 2023.

Hakua koskeviin tiedusteluihin vastaa SOOLin toiminnanjohtaja Riku Oras:


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet