17.3.2023

Liittokokouskutsu 2023

Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n sääntömääräinen liittokokous pidetään Helsingissä 15.-16.4.2023. Kokokuskutsu on lähetetty jäsenyhdistyksille sähköpostitse.

Akavatalo
Kellosilta 7, Helsinki
kartta

SOOL on opettajaksi opiskelevien yhteistyöjärjestö, jonka ovat perustaneet sen jäsenyhdistykset. Liittokokouksessa jäsenyhdistysten eli opettajaksi opiskelevien koulutusala- ja ainejärjestöjen edustajat käyttävät SOOLin ylintä päätösvaltaa. Ohjeet kannattaa lukea huolella ja varmistaa, että yhdistyksenne ääni tulee liittokokouksessa kuulluksi!

Edustajien virallinen ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu valtakirjan perusteella kokouspaikalla lauantaina 15.4. klo 9.45 mennessä. Käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittamaan edustajistanne kuitenkin jo etukäteen sähköisellä lomakkeella. Samalla voitte halutessanne toimittaa myös valtakirjan allekirjoitettuna, joko skannattuna tai kuvatiedostona.

SOOLin kautta voi varata majoituksen liittokokouksen aikana (la–su) Sokos Hotel Triplassa. SOOL perii hotellissa majoittuvilta kokousedustajilta majoitusmaksuna 50 euroa/henkilö. Majoitusvaraukset tulee tehdä 30.3. mennessä.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet