14.5.2020

Liittokokouskutsu 2020

Hyvät jäsenyhdistykset, tervetuloa etäliittokokoukseen! Suomen Opettajaksi Opiskelevien Liitto SOOL ry:n sääntömääräinen liittokokous järjestetään etäyhteydellä lauantaina 13.6.2020.

Ilmoittautuminen liittokokoukseen ja valtakirjojen lähettäminen tulee tehdä jäsenyhdistyksittäin torstaihin 11.6. mennessä. (Haastavista teknisistä kokousjärjestelyistä johtuen toivomme, että pystyisitte tekemään ilmoittautumiset mahdollisuuksien mukaan jo hyvissä ajoin aiemminkin!)

Liittokokous avataan lauantaina 13.6. nimenhuudolla klo 9.30. Liittokokousedustajien on hyvä varata liittokokoukselle koko lauantaipäivä ja perehtyä huolella kokousmateriaaleihin ja käsiteltäviin asioihin, jotta työskentely kouksessa on sujuvaa.

Huhtikuussa koolle kutsuttu SOOLin sääntömääräinen liittokokous jouduttiin perumaan poikkeusolojen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi. Eduskunnan 30.4.2020 hyväksymän poikkeuslain (290/2020) myötä liittokokouksen ja henkilövaalien järjestäminen on tullut mahdolliseksi kokonaan etäyhteyksiä käyttäen. Kokouksen menettelytapajärjestys tulee siten olemaan aiemmista vuosista poikkeava.

Kokouskutsu on lähetetty jäsenyhdistyksille sähköpostitse. Kutsussa olevat ohjeet kannattaa lukea huolella ja varmistaa, että yhdistyksenne ääni tulee liittokokouksessa kuulluksi.

 


EDIT 28.5.2020:
Linkki sähköiseen kokousmateriaaliin (esityslista, menettelytapajärjestys ja kokousasiakirjat) on lähetetty jäsenyhdistyksille sääntöjen mukaisesti 28.5.2020.


 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet