21.3.2018

Liittokokouksen esityslista ja muu kokousmateriaali

SOOLin liittokokouksen esityslista ja valtakirjalomake sekä muut kokousasiakirjat ovat nyt saatavilla sähköisessä muodossa pdf-tiedostoina.

Linkki kokousmateriaaliin löytyy täältä. Linkki on suojattu käyttäjätunnuksella, joka on lähetetty sähköpostitse jäsenyhdistyksille. Tunnukset saa myös SOOLin hallituslaisilta paikallisissa liittarikoulutuksissa ja ne voi antaa kaikkien yhdistyksenne kokousedustajien käyttöön.

Kokousmateriaalia ei postiteta jäsenyhdistyksille paperisena. Liittokokouksessa on mahdollista työskennellä täysin sähköisesti omalla läppärillä tai mobiililaitteella. Mikäli haluatte käyttää kokouksessa paperista kokousmateriaalia, tulostakaa se itse etukäteen tai tilatkaa se ennakkoilmoittautumisen yhteydessä valmiiksi tulostettuna kokouspaikalle.

Ennakkoilmoittautuminen ja majoitusvaraukset

Majoitusvaraus Sokos Hotel Pasilassa majoittuville edustajillenne on tehtävä viimeistään maanantaina 26.3.

Ruokailuiden ja muiden käytännön järjestelyiden vuoksi pyydämme ilmoittamaan etukäteen myös niistä edustajista, jotka eivät majoitu hotellissa. Virallinen ilmoittautuminen liittokokoukseen tapahtuu valtakirjojen perusteella lauantaiaamuna 14.4. klo 9.15-10.15.

Ehdokkaat esiin!

Muiden päätösasioiden lisäksi liittokokous valitsee SOOLille uuden puheenjohtajiston ja hallituksen. Ehdokkaaksi aikovien esittelyitä julkaistaan saapumisjärjestyksessä täällä.

Virallinen ehdokasasettelu tapahtuu liittokokouksessa, mutta kaikkien jäsenyhdistysten ja kokousedustajien on tärkeää saada tietoa ehdokkaista jo etukäteen. Kiinnostaisiko koulutuspoliittinen vaikuttaminen ja liiton toiminnan kehittäminen? Tarjolla on näköalapaikka suomalaisen opettajankoulutuksen laajaan kenttään!

Jaa sivu somessa

Tweet