2.3.2023

Liittari lähestyy - ehdokkaat esiin!

SOOLin suuntaviivoista päätetään taas liittokokouksessa huhtikuussa. Nettisivuillamme on nyt avattu esittelysivut tulevaan puheenjohtajistoon ja hallitukseen ehdokkaaksi aikoville.


SOOLin nykyisen hallituksen toimikausi päättyy vappuna.

SOOLin nettisivuilla julkaistaan saapumisjärjestyksessä ehdokkaiden esittelyt ja koulutuspoliittiset linjaukset. Virallinen ehdokasasettelu tapahtuu liittokokouksessa kokousedustajien tekemien esitysten perusteella, mutta jäsenyhdistysten ja kokoukseen osallistuvien on tärkeää saada tietoa tulevista ehdokkaista jo etukäteen!

SOOL on opettajaksi opiskelevien yhteistyöjärjestö, jonka ovat perustaneet sen jäsenyhdistykset. Liittokokouksessa jäsenyhdistysten edustajat käyttävät liiton ylintä päätösvaltaa. Henkilövalintojen lisäksi liittari päättää mm. liiton toimintasuunnitelmasta vuodelle 2024 sekä talousarviosta ja jäsenmaksun suuruudesta.

SOOLin sääntömääräinen liittokokous pidetään Helsingissä 15.–16.4.2023. Kutsu lähetetään jäsenyhdistyksille sähköpostitse viimeistään neljä viikkoa ennen kokousta. Esityslista ja kokouksessa esille tulevien asioiden käsittelyä varten tarvittavat asiakirjat lähetetään viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet