8.10.2021

Kutsu OAJ/SOOL järjestökurssille 13.–14.11.

Lämpimästi tervetuloa järjestökurssille Kuopioon! Vihdoinkin SOOLin jäsenyhdistykset voivat tavata toisiaan fyysisesti. Pääsemme kurssilla ennen kaikkea verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia korona-ajasta sekä suuntaamaan katseita eteenpäin.

Scandic Kuopio
Satamakatu 1, Kuopio
kartta

Kutsumme yhdistyksenne hallituksesta edustajia kouluttautumaan seuraavista teemoista: Kuinka pandemiasta on selvitty ja miten innostaa uusia aktiiveja mukaan toimintaan ja hallitukseen poikkeusajan jälkeen? Kuinka jaksaa pitkä syksy ja tarjota mielenkiintoista tekemistä jäsenistölle? Kuinka perehdytetään seuraajat ja turvataan toiminnan jatkuvuus?

Jokainen jäsenyhdistys saa lähettää kurssille jäsenmäärästä riippuen 2–3 osallistujaa. Oman yhdistyksenne osallistujamäärän voi tarkistaa tästä. Omia paikkoja ei voi luovuttaa toiselle yhdistykselle. SOOLin hallituksen jäsenet ja aluetoimijat osallistuvat kurssille omana kiintiönään, joten he eivät vie yhdistyksenne edustajapaikkoja.

Järjestökurssi on maksuton SOOLin ja OAJ:n jäsenille. Osallistuminen sisältää ohjelman, matkat, majoituksen ja ruokailut. Maksuton osallistuminen edellyttää läsnäoloa koko koulutuksen ajan.

Järjestökurssin ohjelmassa on kevyt ulkoilu, joten varatkaa mukaan siihen sopiva vaatetus ja kengät. Lauantaina on mahdollisuus saunomiseen ja uimiseen hotellin saunaosastolla. Lisäksi lauantai-iltana nautitaan hotellin ravintolassa illallinen, jolle kannattaa varata siistimpää asua. 

Ilmoittautumiset kurssille tulee tehdä henkilökohtaisesti jo maanantaihin 18.10.2021 mennessä! Myöhässä saapuneita ilmoittautumisia ei voida hyväksyä. Ohjeistakaa yhdistyksenne edustajia lukemaan tämä kutsu ja koko ohjeistus huolellisesti läpi.

Kurssi järjestetään yhdessä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n ja TJS Opintokeskuksen kanssa.Vahvistuskirje lähetetään sähköpostitse ilmoittautumisen päätyttyä. Ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä tulee olla yhteydessä OAJ:n koulutusassistentti Tessa Niemistöön: theressa.niemisto@oaj.fi


Kurssi ohjelma

LAUANTAI 13.11.2021

9.00

Ilmoittautuminen ja tulokahvit

10.00

Tervetuloa, ajankohtaista SOOLissa, käytännön asiat ja tutustumista
Markus Helin & Hanna Rahkonen, SOOL puheenjohtajisto
Kalle Liuski, opiskelijatoiminnan asiantuntija, OAJ

11.30

Koulutusosuus
(päivittyy)

12.30

Lounas

13.30

Työpajatyöskentely pienryhmissä 
(päivittyy)

14.30

Tauko

14.45

Työpajatyöskentely pienryhmissä 
(päivittyy)

15.45

Iltapäiväkahvit & majoittautuminen 

16.30

Aktiviteetti ulkona 

20.00

Illallinen hotellilla

SUNNUNTAI 14.11.2021

8.00–

Aamiainen ja huoneiden luovutus

9.15

Koulutus jatkuu: aamuherätys

10.00

Työpajatyöskentely pienryhmissä 
(päivittyy)

11.00

Koulutusosuus
(päivittyy)

11.30

Lounas

12.30

Talvipäiväyhdistyksen tervehdys 

13.00

Järjestökurssin yhteenveto

13.30–
14.00

Matkalaskujen ohjeistus, palaute, loppusanat
Kahvit ja kotiin


Ohjeet

KOULUTUSPAIKKA JA MAJOITUS

Hotelli Scandic Kuopio, Satamakatu 1, Kuopio

Majoitukset tehdään keskitetysti osallistujan antamien tietojen mukaisesti. Majoitus on kahden hengen huoneessa. Majoittuminen yhden hengen huoneessa on mahdollista maksamalla itse lisämaksu 48 euroa suoraan hotellille koulutuksen yhteydessä. Edellisen illan majoituksesta on sovittava etukäteen kurssisihteerin kanssa. Edellisen illan majoitus on mahdollista vain, jos saapuminen koulutuspaikalle ajoissa ei ole mahdollista, yhteydet ovat hankalat tai aikataulut kohtuuttomia (lähtö kotoa ennen klo 5.00).

MATKALIPUT

Lippujen tilaamiseen tarvittava tunnus on 7300. Voit tilata matkaliput suoraan OAJ:n laskuun. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, muista perua myös tilaamasi matkaliput.

Lentoliput

  • GBT Online -varauslinkki
  • Ohje löytyy OAJ Areenasta, Howspacesta ja vahvistusviestistä.
  • Jos olet jo rekisteröitynyt, muistathan kirjautua varausportaaliin OAJ:n asiakasnumerolle luomillasi tunnuksilla! Jokaiselle asiakasnumerolle on omat tunnuksensa, joten samaa sähköpostiosoitetta ei voi käyttää sekä OAJ:n että työnantajan asiakasnumerolle.
  • GBT sähköposti: liitot@amexgbt.com
  • Huom. OAJ:n laskuun hankittujen lippujen osalta ei saa kerryttää omia henkilökohtaisia lentobonuksia. Linjaus perustuu verottajan ohjeisiin.

Junaliput

  • Liput tilataan puhelimitse ja sähköisen lipun saat sähköpostiisi tai puhelimeesi. Lipun voi myös noutaa VR:n lipunmyyntipisteestä.
  • Valtakunnallinen VR:n yritysmyynnin palvelunumero 0600 19955 maanantaista perjantaihin klo 8-17.
  • Yritysmyynnin palveluaikojen ulkopuolella apua junalippuvarauksiin saa asiakaspalvelusta numerosta 0600 41900 joka päivä klo 5-22.
  • Ilmoita lippua tilatessasi OAJ:n asiakastunniste 1097818 + OAJ:n nelinumeroinen kurssitunnus 7300.

Bussiliput ja muut liput

  • maksetaan aina itse ja lisätään M2-matkalaskulle

Voit ostaa matkaliput myös itse ja laskuttaa kulut matkalaskulla. Kaikki itse maksettujen matkakulujen kuitit tulee liittää matkalaskuun.

MATKUSTAMINEN

OAJ suosii julkisen liikenteen käyttöä ja korvaa matkakustannukset edullisimman matkustustavan mukaan. Oman auton käyttöön tulee turvautua poikkeustapauksissa. Kilometrikorvaukset korvataan silloin, kun oma auto on tarkoituksenmukaisin matkustustapa tai autolla matkustaa useampi samaan tilaisuuteen tulija. Suositaan kimppakyytejä. Pysäköintikulut korvataan edullisimman pysäköintivaihtoehdon mukaan. 

MATKALASKU

Matkalasku tehdään koulutuksen jälkeen sähköisessä M2-matkalaskujärjestelmässä, täyttöohje lähetetään kurssivahvistuksen yhteydessä.

PÄIVÄRAHA

Päivärahaoikeus määräytyy Valtion matkustussäännön kulloinkin voimassa olevien määräysten mukaisesti.

OSALLISTUMISEN PERUUTTAMINEN

Peruuta osallistumisesi heti esteen ilmaannuttua, viimeistään 7 vrk ennen tilaisuutta. Sen jälkeen veloitamme 50 euroa peruutuskustannuksia, ellei poissaolosta ole lääkärintodistusta tai muuta pätevää selvitystä. Peruuttamattomasta poisjäännistä kurssilta veloitetaan todelliset kustannukset (noin 250 euroa majoituksella tai noin 100 euroa ilman majoitusta).

ILLALLINEN

Illallinen on lauantaina 13.11. Ravintola Bord, Scandic Kuopio. Illallinen varataan kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautumistietojen yhteydessä tulee mainita, jos ei osallistu illalliselle. 

YHTEYSHENKILÖT


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet