8.2.2021

Kenestä Vuoden opeopiskelija 2021?

Löytyykö teidän järjestöstänne Vuoden opeopiskelija 2021? SOOLin hallitus tekee valinnan jäsenyhdistyksiltä saatujen esitysten perusteella. Esitykset tulee jättää 7.3. mennessä.

Vuoden opeopiskelija voi olla oman ammatti-identiteettinsä kehittämiseen sitoutunut, opettajuutta huokuva tulevaisuuden tekijä tai opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäjä. Ehkä hänellä on palava halu kehittää ja kehittyä? Ehkä hänen kannustava läsnäolonsa pelastaa pahimmankin päivän? 

Tarkempia valintakriteerejä ei ole määritelty, joten esityksestänne tulee ilmetä kattavat perustelut miksi kyseinen henkilö ansaitsee Vuoden opeopiskelija 2021 -tittelin. Perusteluihin kannattaa satsata, jotta ehdokkaanne erottuu kilpailijoista! Voitte halutessanne elävöittää esitystänne tiedostoliitteellä (max. 10 Mt) tai linkittämällä ulkoiseen kohteeseen. Vuoden opeopiskelijan tulee olla SOOLin jäsen, mutta häneltä ei edellytetä aktiivisuutta järjestötoiminnassa tai osallistumista SOOLin tapahtumiin.

Vuoden opeopiskelijan valinta julkistetaan huhtikuussa ja häntä esittäneelle jäsenyhdistykselle luovutetaan kiertopalkinto. Vuoden opeopiskelijaa haastatellaan Opeopiskelija-lehden numeroon 2/21.

Potentiaalisia ehdokkaita löytyy jokaisesta jäsenyhdistyksestä, joten rohkeasti tekemään esityksiä! Esitykset tulee tehdä alla olevalla lomakkeella 7.3.2021 mennessä.


Katso myös:
Vuoden opeopiskelijat kautta aikojen


 

Haku on päättynyt.

 


Haussa myös Vuoden harjoittelunohjaaja

SOOL hakee samaan aikaan myös Vuoden harjoittelunohjaajaa 2021. Esityksiä voivat lähettää kaikki SOOLin jäsenet! Lue lisää tästä.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet