3.2.2020

Kenestä Vuoden opeopiskelija 2020?

Löytyykö teidän järjestöstänne Vuoden opeopiskelija 2020? SOOLin hallitus tekee valinnan jäsenyhdistyksiltä saatujen esitysten perusteella. Esitykset tulee jättää 5.3. mennessä.

Vuoden opeopiskelija voi olla oman ammatti-identiteettinsä kehittämiseen sitoutunut, opettajuutta huokuva tulevaisuuden tekijä tai opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäjä. Ehkä hänellä on palava halu kehittää ja kehittyä? Ehkä hänen kannustava läsnäolonsa pelastaa pahimmankin päivän? 

Tarkempia valintakriteerejä ei ole määritelty, joten esityksestänne tulee ilmetä kattavat perustelut miksi kyseinen henkilö ansaitsee Vuoden opeopiskelija 2020 -tittelin. Voitte halutessanne elävöittää esitystänne tiedostoliitteellä (max. 10 Mt) tai linkittämällä ulkoiseen kohteeseen. Vuoden opeopiskelijan tulee olla SOOLin jäsen, mutta häneltä ei edellytetä aktiivisuutta järjestötoiminnassa tai osallistumista SOOLin tapahtumiin.

Vuoden opeopiskelija palkitaan SOOLin liittokokouksessa henkilökohtaisesti ja häntä esittäneelle jäsenyhdistykselle luovutetaan kiertopalkinto. Vuoden opeopiskelijan haastattelu julkaistaan Opeopiskelija-lehdessä.

Potentiaalisia ehdokkaita löytyy jokaisesta jäsenyhdistyksestä, joten rohkeasti tekemään esityksiä! Esitykset tulee tehdä alla olevalla lomakkeella 5.3.2020 mennessä.


Katso myös:
Vuoden opeopiskelijat kautta aikojen


Haku on päättynyt.

 


Haussa myös Vuoden harjoittelunohjaaja

SOOL hakee samaan aikaan myös Vuoden harjoittelunohjaajaa 2020. Esityksiä voivat lähettää kaikki SOOLin jäsenet!
» Lue lisää tästä

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet