3.2.2020

Kenestä Vuoden opeopiskelija 2020?

Löytyykö teidän järjestöstänne Vuoden opeopiskelija 2020? SOOLin hallitus tekee valinnan jäsenyhdistyksiltä saatujen esitysten perusteella. Esitykset tulee jättää 5.3. mennessä.

Vuoden opeopiskelija voi olla oman ammatti-identiteettinsä kehittämiseen sitoutunut, opettajuutta huokuva tulevaisuuden tekijä tai opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäjä. Ehkä hänellä on palava halu kehittää ja kehittyä? Ehkä hänen kannustava läsnäolonsa pelastaa pahimmankin päivän? 

Tarkempia valintakriteerejä ei ole määritelty, joten esityksestänne tulee ilmetä kattavat perustelut miksi kyseinen henkilö ansaitsee Vuoden opeopiskelija 2020 -tittelin. Voitte halutessanne elävöittää esitystänne tiedostoliitteellä (max. 10 Mt) tai linkittämällä ulkoiseen kohteeseen. Vuoden opeopiskelijan tulee olla SOOLin jäsen, mutta häneltä ei edellytetä aktiivisuutta järjestötoiminnassa tai osallistumista SOOLin tapahtumiin.

Vuoden opeopiskelija palkitaan SOOLin liittokokouksessa henkilökohtaisesti ja häntä esittäneelle jäsenyhdistykselle luovutetaan kiertopalkinto. Vuoden opeopiskelijan haastattelu julkaistaan Opeopiskelija-lehdessä.

Potentiaalisia ehdokkaita löytyy jokaisesta jäsenyhdistyksestä, joten rohkeasti tekemään esityksiä! Esitykset tulee tehdä alla olevalla lomakkeella 5.3.2020 mennessä.


Katso myös:
Vuoden opeopiskelijat kautta aikojen


Haku on päättynyt.

 


Haussa myös Vuoden harjoittelunohjaaja

SOOL hakee samaan aikaan myös Vuoden harjoittelunohjaajaa 2020. Esityksiä voivat lähettää kaikki SOOLin jäsenet!
» Lue lisää tästä

 


Lisää aiheesta

12.11.2020

Sinustako SOOLin aluetoimija Joensuuhun tai Jyväskylään?

Haemme uusia aluetoimijoita Joensuuhun ja Jyväskylään. Oletko toimeen tarttuva tekijä ja tunnetko opeopiskelijoiden tarpeet paikkakunnallasi? Haluaisitko olla lisäämässä SOOLin näkyvyyttä opiskelukaupungissasi, järjestämässä hyödyllisiä koulutuksia sekä luomassa toimintaa, joka hyödyttää opeopiskelijoita ja lisää opeopiskelijoiden yhteisöllisyyttä. Nyt on mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan, mitä kaikkea just sun kampuksella tapahtuu!

20.10.2020

Talvipäivät jää väliin – vaihtoehtoista ohjelmaa suunnitteilla

SOOLin Talvipäivät 2021 on päätetty perua koronaviruspandemian vuoksi covid-19-tartuntojen ehkäisemiseksi ja altistuneiden määrän rajoittamiseksi.

23.9.2020

Uudet Fb-ryhmät jäsenyhdistysten toimijoille

Korona-aikana SOOL jatkaa jäsenyhdistysten aktiiveille suunnattua järjestökoulutusta nyt uusien Facebook-ryhmien kautta. Ryhmissä tarjolla on kokemusten vaihtoa, vertaistukea ja koulutusta omaan järjestötoiminnan vastuualueeseen liittyen. Liityttehän mukaan ryhmiin, niin toiminta kullakin sektorilla saadaan käytiin ja mahdollisimman kattavasti kaikkia hyödyttäväksi!

11.9.2020

SOOLin paikalliset toimijat lukuvuonna 2020 - 2021

SOOLin aluetoimijat toteuttavat jäsenpalvelua nyt korona-aikana tilanteen mukaan joko etänä tai livenä kampuksilla. SOOLin hallituksen jäsenet ovat jäsenyhdistysten tukena koulutuspoliittisissa ja edunvalvonnallisissa kysymyksissä.

27.8.2020

Tasapuolisuus opinnoissa on taattava myös poikkeuksellisina aikoina

Eri korkeakouluilla on pandemian suhteen toisistaan poikkeavia käytäntöjä, joten vaikka järjestelyt eivät ole kaikkialla samanlaisia, opiskelijoiden yhdenvertaisuus myös korkeakoulujen välillä on turvattava.

Jaa sivu somessa

Tweet