21.1.2020

Uudet aluetoimijat aloittivat neljällä paikkakunnalla

Kuusi uutta aluetoimijaa on aloittanut tammikuussa työnsä Joensuussa, Jyväskylässä, Oulussa ja Raumalla. SOOLin aluetoimijat vastaavat paikallisesta jäsenpalvelusta ja jäsenhankinnasta opekampuksilla.


SOOLin aluetoimijat järjestävät kampuksilla paikallisia tapaamisia ja tilaisuuksia. Esittelyt ja mm. Facebook-sivujen osoitteet löytyvät täältä.

Vuoden alussa Joensuussa aloittivat Julia Lautala sekä Hanna Laatunen, Jyväskylässä Aino Mattsson sekä Anna Forssell, Oulussa Emma Määttä ja Raumalla Annika Lind. Muilla opettajankoulutuspaikkakunnilla sekä Oulun toisena aluetoimijana jatkavat jo aiemmin tutuiksi tulleet opiskelijatoimijat.

Aluetoiminta on osa SOOLin paikallista jäsenpalvelua ja jäsenhankintaa opettajankoulutusyksiköissä. Toiminta on suunnattu kaikille opiskelijoille ja aluetoimijan ständillä tai tapahtumissa kannattaa käydä tutustumassa ja juttelemassa vaikkapa SOOLin vakuutuseduista tai sijaisuuksien tekemisestä – tai vaan osallistumassa kahvituksiin ja arvontoihin.

Yhdessä ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten kanssa aluetoimijat järjestävät myös monenlaisia tempauksia esimerkiksi Maailman opettajien päivään ja SOOLin Talvipäiviin sekä webinaareihin liittyen. Aluetoiminnan koordinaattorina SOOLin toimistolla toimii Saara Vuorinen.

Vuonna 2016 alkaneen aluetoiminnan vaikutuksesta opeopiskelijoiden järjestäytymisaste on hyvässä kasvussa. Vuoden 2019 aikana SOOLin jäsenmäärä kasvoi lähes neljällä prosentilla ja oli vuoden vaihteessa ennätykselliset 7 431.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet