2.12.2019

Tutustu Member+ -palveluun ja voita upea Suunto 5 -urheilukello!

SOOLin yhteistyökumppani vakuutusyhtiö Turva järjestää jäsenten kesken neljän Suunto 5 -urheilukellon arvonnan. Jätä yhteystietosi Member+ -jäsenetupalvelussa joulukuun loppuun mennessä, ja olet mukana arvonnassa.

SOOLin yhteistyökumppani vakuutusyhtiö Turva järjestää SOOLin jäsenten kesken neljän Suunto 5 -urheilukellon (arvo á 299 euroa) arvonnan. Jätä yhteystietosi Member+ -jäsenetupalvelussa, ja olet mukana arvonnassa.

Arvontaan voit osallistua 31.12.2019 asti. Tutustu arvontasääntöihin Turvan sivuilla.

Member+ on akavalaisten yhteinen palvelu, josta löydät helposti kaikki jäsenetusi. Palvelusta löydät laajan valikoiman mm. vapaa-aikaan, matkailuun, hyvinvointiin, kulttuuriin ja viihteeseen liittyviä etuja.

Huomaathan, että kun rekisteröidyt palveluun, SOOLin jäsenenä sinun tulee valita liitoksesi OAJ. SOOLia ei ole listassa erikseen.


Muista myös TaskuTurva – matkavakuutuskortti aina mukanasi

Oletko lähdössä reissuun vuodenvaihteessa? SOOLin jäsenen etuihin kuuluu myös matkustajavakuutus Turvassa. Kun lataat TaskuTurva-sovelluksen, liiton mobiilimatkavakuutuskortti kulkee mukanasi missä ikinä liikutkin. Lataa sovellus ilmaiseksi Google Play -kaupasta tai AppStoresta. Lisätietoja saat täältä.

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet