17.11.2021

Talvipäivien liput myytiin heti loppuun – lisämajoitusta etsitään

SOOLin Talvipäivien koulumajoitus myytiin loppuun ensimmäisenä päivänä ja lipunmyynti on majoituspaikkojen osalta toistaiseksi päättynyt. Tapahtuman järjestäjät neuvottelevat parhaillaan Joensuun kaupungin kanssa lisämajoituksen saamisesta.

EDIT 3.2.2022: Talvipäivät on siirrretty pidettäväksi 22.–24.4.2022.

SOOLin Talvipäivien järjestelyistä vastaava Joka ry neuvottelee Joensuun kaupungin kanssa mahdollisuudesta varata kaupungilta lisätilaa koulumajoituksiin. Tällä hetkellä on jäljellä vielä joitakin lippuja, joihin ei sisälly majoitusta, ja majoituslippujakin tulee järjestäjien mukaan myyntiin heti kun lisää majoituspaikkoja varmistuu.

Järjestäjät kehottavat ilman lippua jääneitä olemaan panikoimatta ja odottamaan tietoa lipunmyynnin jatkumisesta. Mikäli tarvitsee majoituksen, ei tässä vaiheessa pidä ostaa lippua, johon majoitus ei kuulu.

Viime talvena SOOLin Talvipäivät jouduttiin järjestämään erittäin pienimuotoisesti etänä. Pääesiintyjänä tulevilla Talvipäivillä Joensuussa 4.–6. maaliskuuta on Antti Tuisku. Lippuja tapahtumaan on tähän mennessä myyty lähes 3 000 kappaletta.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet