17.11.2021

Talvipäivien liput myytiin heti loppuun – lisämajoitusta etsitään

SOOLin Talvipäivien koulumajoitus myytiin loppuun ensimmäisenä päivänä ja lipunmyynti on majoituspaikkojen osalta toistaiseksi päättynyt. Tapahtuman järjestäjät neuvottelevat parhaillaan Joensuun kaupungin kanssa lisämajoituksen saamisesta.

EDIT 3.2.2022: Talvipäivät on siirrretty pidettäväksi 22.–24.4.2022.

SOOLin Talvipäivien järjestelyistä vastaava Joka ry neuvottelee Joensuun kaupungin kanssa mahdollisuudesta varata kaupungilta lisätilaa koulumajoituksiin. Tällä hetkellä on jäljellä vielä joitakin lippuja, joihin ei sisälly majoitusta, ja majoituslippujakin tulee järjestäjien mukaan myyntiin heti kun lisää majoituspaikkoja varmistuu.

Järjestäjät kehottavat ilman lippua jääneitä olemaan panikoimatta ja odottamaan tietoa lipunmyynnin jatkumisesta. Mikäli tarvitsee majoituksen, ei tässä vaiheessa pidä ostaa lippua, johon majoitus ei kuulu.

Viime talvena SOOLin Talvipäivät jouduttiin järjestämään erittäin pienimuotoisesti etänä. Pääesiintyjänä tulevilla Talvipäivillä Joensuussa 4.–6. maaliskuuta on Antti Tuisku. Lippuja tapahtumaan on tähän mennessä myyty lähes 3 000 kappaletta.


Lisää aiheesta

31.5.2022

Jäsenen kesämuistio – muista etusi!

SOOLin lukuisat jäsenedut kannattaa hyödyntää kesällä ja lomaillessa. Ensi lukuvuoden jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostitse, joten muistathan kesän aikana myös päivittää yhteystietosi Omat tiedot -sivuilla.

5.5.2022

Kampuksilla: Tila- ja yhdenvertaisuuskysymyksiä

SOOL on jäsenistön ja jäsenyhdistystensä tukena kaikessa edunvalvonnassa, tarvittaessa myös paikallisesti kaikilla kampuksilla. Tässä tilannekatsaukset Tampereelta, Espoosta, Raumalta, Joensuusta ja Jyväskylästä.

4.5.2022

Vuoden opeopiskelija Heli Lounila: Oulussa opiskelijan on hyvä olla!

SOOL on valinnut Vuoden opeopiskelijan jo 22 kertaa. Valinnassa on vaihtelevasti painotettu muun muassa ehdokkaan sitoutuneisuutta opintoihinsa ja oman ammatti-identiteettinsä kehittämiseen sekä ansioituneisuutta opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisessä.

22.4.2022

SOOLin Talvipäivät kokoaa yli 3 000 opeopiskelijaa Joensuuhun

SOOLin legendaariset Talvipäivät pidetään tänä vuonna Joensuussa viikonloppuna 22.–24. huhtikuuta. Ohjelmassa on muun muassa Talvirieha kilpailuineen lauantaina sekä iltabileet, joissa pääesiintyjänä nähdään JVG.

4.4.2022

Sinustako SOOLin aluetoimija?

Haemme uusia aluetoimijoita Helsinkiin, Jyväskylään, Rovaniemelle ja Turkuun vastaamaan SOOLin paikallisesta jäsenhankinnasta sekä vahvistamaan liiton näkyvyyttä kampuksilla. Jos etsit joustavaa ja osa-aikaista työtä opeopintojen oheen, lähetä hakemuksesi 18.4.2022 mennessä.

Jaa sivu somessa

Tweet