2.8.2017

Susanna Jokimies: Lisää vaikuttavuutta

Tuore pääsihteeri näkee SOOLin jatkossa entistä vaikuttavampana ja yhteisöllisempänä järjestönä.

Elokuun alusta SOOLin pääsihteerinä ja OAJ:n opiskelija-asiamiehenä aloittanut Susanna Jokimies on innoissaan uusista tehtävistään. Hän haluaa olla mukana rakentamassa entistä yhteisöllisempää ja näkyvämpää SOOLia sekä lisäämässä liiton vaikuttavuutta ja tekemässä toiminnasta paremmin jäsenten toiveita vastaavaa.

– Uskon, että koulutuksella rakennetaan yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa ja aion tehdä töitä sen eteen, että Suomesta löytyy maailman parhaat opettajat myös vuonna 2030. Ja mikä parasta, nyt pääsen tekemään sitä opeopiskelijoiden, järjestöjen ja monien SOOLin yhteistyökumppaneiden kanssa yhdessä!

Susanna on aiemmin toiminut muun muassa SOOLin hallituksessa kaudella 2014–2015 ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan (HYY) hallituksen puheenjohtajana 2016. Hän on valmistumassa luokanopettajaksi ja matematiikan aineenopettajaksi Helsingin yliopistosta.

SOOLin pääsihteeri toimii toimiston esimiehenä sekä vastaa liiton toiminnan ja talouden suunnittelusta yhdessä hallituksen kanssa. OAJ:n työntekijänä hänen työnkuvaansa kuuluu myös osallistuminen akavalaiseen opiskelijatoimintaan ja OAJ:n järjestötehtäviin.

Jaa sivu somessa

Tweet