22.4.2022

SOOLin Talvipäivät kokoaa yli 3 000 opeopiskelijaa Joensuuhun

SOOLin legendaariset Talvipäivät pidetään tänä vuonna Joensuussa viikonloppuna 22.–24. huhtikuuta. Ohjelmassa on muun muassa Talvirieha kilpailuineen lauantaina sekä iltabileet, joissa pääesiintyjänä nähdään JVG.

SOOLin Talvipäivät toteutuu taas perinteisessä muodossaan. Viime vuonna Talvipäivät pidettiin koronarajoitusten vuoksi pienimuotoisesti etätapahtumana, ja tänäkin vuonnakin tapahtuman ajankohtaa jouduttiin vielä kertaalleen siirtämään.

Avajaiset pidetään perjantaina kello 20.30 Joensuun Torilavalla. Talviriehassa Sirkkalan puistossa lauantaina kello 12 eteenpäin kilpaillaan joukkueittain muun muassa norsupallossa ja vaateviestissä. Samaan aikaan tanssitaan päivätansseja hotelli Kimmelissä. Iltabileissä Joensuun Areenalla esiintyvät JVG ja Los Canisters Ministers.

– Onhan tätä kauan jo odotettu, että pääsee taas kaikki opeopiskelijat kokoontumaan, joten mahtavaa että se vihdoin tapahtuu huippuohjelman parissa täällä Joensuussa, sanoo tapahtuman järjestelyistä vastaavan JoKa ry:n Julia Lautala.

– Paikalliset järjestäjät ovat tehneet valtavasti töitä ison tapahtuman eteen ja nyt on aika verkostoitua ja nauttia odotetusta viikonlopusta. Opeopiskelijat pääsevät nyt vihdoin hyödyntämään yhtä SOOLin konkreettisinta jäsenetua, iloitsee SOOLin toiminnanjohtaja Kalle Liuski.

SOOLin Talvipäivät kokoaa yhteen Suomen eri opettajankoulutusyksiköiden opiskelijat kaikilta opettaja-aloilta varhaiskasvatuksesta aineenopettajiin ja opinto-ohjaajista musiikkipedagogeihin.

Opeopiskelijoiden talvipäiväperinne on jatkunut jo vuodesta 1947 asti ja nykyisin SOOLin Talvipäivät on Suomen suurin yhden alan opiskelijatapahtuma. Paikkakunta vaihtuu vuosittain ja järjestelyistä vastaavat paikalliset opeopiskelijat.

Lue lisää:
Talvipäivien ohjelma

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet