20.2.2020

SOOLin Talvipäivät kokoaa ennätysmäärän opeopiskelijoita Jyväskylään

Jopa 3 300 opeopiskelijaa valtaa Jyväskylän katukuvan tulevana viikonloppuna 21.–23. helmikuuta. SOOLin legendaariset Talvipäivät järjestetään nyt 74:nnen kerran.

Talvipäivien avajaiset pidetään perjantaina Jyväskylän Lounaispuistossa kello 19, jonka jälkeen ohjelma jatkuu eri puolilla keskustaa TP-sitseillä ja iltabileillä, jolloin lavalle nousevat muun muassa Maustetytöt sekä Maija Vilkkumaa.

Lauantaina järjestettävässä perinteisessä lumiriehassa kilpailulajeina on hankinorsufutis ja silitysrautacurling. Ohjelmassa on myös vapaamuotoista mäenlaskua, tandemhiihtoa, superfutista, saunomista ja kaikin puolin hyvää tunnelmaa. Lumirieha pidetään Alban rannassa kello 11 alkaen.

Yliopistolla (Ruusupuisto, Alvar Aallon katu 9) kello 10 alkavat messut on kaikille avoin tapahtuma, jossa on mukana niin opetusalan yhteistyökumppaneita kuin paikallisia pienyrityksiä. Messuilla on luvassa myös ajankohtaisia opetusalaan liittyviä puheenvuoroja.

Lauantai huipentuu Jyväskylän Paviljongissa pidettäviin iltabileisiin, jonne pääesiintyjäksi saapuu Pikku G. Talvipäivien iltabileisiin ei ole mahdollista ostaa lippuja erikseen ja sisään pääsee vain TP-rannekkeella.

Opeopiskelijoiden talvipäiväperinne on jatkunut katkeamattomana ensimmäisistä, vuonna 1947 pidetyistä Kajaanin Talvipäivistä lähtien ja nykyisin SOOLin Talvipäivät on Suomen suurin yhden alan opiskelijatapahtuma.

Talvipäivien järjestelyistä vastaavat aina paikalliset opiskelijat, tänä vuonna järjestäjänä on Jyväskylän talvipäiväyhdistys Jytpy ry, jossa on mukana eri alojen opeopiskelijoita varhaiskasvatuksesta aineenopettajiin

Viralliset TP-sivut 2020


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet