12.10.2021

SOOLin jäsenmaksulaskut on lähetetty sähköpostitse

SOOLin vuosijäsenmaksun maksutiedot lukuvuodelle 2021–2022 on nyt lähetetty kaikille vanhoille jäsenille sähköpostitse. Jäsenmaksu on ennallaan 24 eurossa.

Jos jäsenmaksulasku ei tullut perille, kannattaa heti päivittää omat yhteystiedot Omat tiedot -sivuilla, jotta tulevat viestit lähtevät oikeaan osoitteeseen. Jäsenmaksun maksutiedot löydät tarvittaessa Viestit-valikosta, jonne kaikki sinulle lähetetyt viestit tallentuvat. Oman jäsenmaksusi maksutiedot näet avaamalla 11.10. lähetetyn jäsenmaksulaskun. Voit myös odottaa myöhemmin lähetettävää muistutuskirjettä. Maksumuistutukseen ei lisätä viivästyskorkoa tai muita lisämaksuja.

Jos olet valmistunut ja siirtynyt jo työelämään opetusalalle, liity ammattijärjestö OAJ:n jäseneksi Omat tiedot -sivuilla. Tällöin SOOL-jäsenyytesi päättyy samalla kun OAJ-jäsenyys tulee voimaan. Mikäli olet siirtynyt työelämään toiselle alalle, voit erota SOOLin jäsenyydestä vapaamuotoisella eroilmoituksella esimerkiksi sähköistä yhteydenottolomaketta käyttäen.

SOOLin jäsenmaksun maksamatta jättäminen johtaa jäsenyyden ja jäsenetujen päättymiseen. Jäsenmaksulaskujen lähettäminen viivästyi tänä syksynä OAJ:n ja SOOLin jäsenrekisteriuudistuksen käyttöönottoon liittyneiden teknisten ongelmien vuoksi.


Päivitetty 25.11.2021


Lisää aiheesta

9.11.2021

Sinustako SOOLin aluetoimija?

Haemme aluetoimijoita Helsinkiin, Joensuuhun, Ouluun ja Raumalle vastaamaan SOOLin paikallisesta jäsenhankinnasta. Haluaisitko olla lisäämässä SOOLin näkyvyyttä opiskelukaupungissasi ja päästä järjestämään opeopiskelijoille suunnattuja tapahtumia? Etsitkö joustavaa ja osa-aikaista työtä opeopintojen oheen?

14.10.2021

Tutustu uuteen, jäsenelle edulliseen Turvassa-henkivakuutukseen

Koe kaikki elämän värit ja elä rohkeasti omanäköistäsi elämää. Vakuutuskumppanimme Turvan uudella, erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullisella henkivakuutuksella autat perhettäsi pärjäämään taloudellisesti, jos jonakin päivänä menehdyt äkillisesti.

30.9.2021

SOOLin jäsenmaksulaskun lähettäminen viivästyy edelleen

SOOLin vuosijäsenmaksun maksutietojen lähettäminen vanhoille jäsenille viivästyy edelleen aiemmin ilmoitetusta. Jäsenmaksulaskut lähetetään tänä lukuvuonna ensimmäistä kertaa sähköpostitse ja ne pyritään saamaan matkaan mahdollisimman pian.

6.8.2021

SOOLin ja OAJ:n jäsenrekisteri ja jäsenpalvelut uudistuvat – palveluissa tilapäisiä puutteita

Uuden järjestelmän myötä jäsenmaksujen maksaminen ja omien jäsentietojen ylläpitäminen ja päivittäminen helpottuvat. Omat tiedot -sivuille kirjaudutaan joko omilla SOOL-jäsentunnuksilla, pankkitunnistuksella tai mobiilivarmenteella.

10.6.2021

Pikaetu kesäksi – tilaa viimeistään 24.6.

Tästä OAJ:n pikaetu kesäksi myös SOOLin jäsenille: Saat nyt kotimaiset Joyactorin langattomat nappikuulokkeet, vara-akun ja BookBeatin kahdeksi kuukaudeksi jäsenhintaan 89 euroa (arvo 188,90).

Jaa sivu somessa

Tweet