18.6.2019

Saara ja Jenna SOOLin opiskelijatoiminnan koordinaattoreiksi

SOOL on valinnut uusiksi opiskelijatoiminnan koordinaattoreiksi Saara Vuorisen ja Jenna Niemen. Koordinaattorit vastaavat elokuusta alkaen SOOLin jäsenpalveluiden kehittämisestä ja opeopiskelijoiden aluetoiminnan koordinoimisesta.


Saara Vuorinen ja Jenna Niemi aloittavat SOOLin koordinaattoreina elokuussa.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorit sijaistavat opintovapaalla olevaa järjestösihteeri Martina Wetterstrandia. Työsuhteet ovat määrä- ja osa-aikaisia.

Saara Vuorisen vastuualueena ovat SOOLin aluetoiminnan koordinointi, paikallisten SOOL-tapahtumien kehittäminen ja uusien opeopiskelijoiden SOOL-infot. Hän opiskelee aineenopettajaksi Turun yliopistossa ja häneltä löytyy kokemusta SOOLin aluetoiminnasta.

Saara kertoo hyppäävänsä tehtäviin odottavaisilla ja innostuneilla fiiliksillä:

– Ensi lukuvuodesta tulee loistava! Aluetoiminnan koordinaattorina panostan entistäkin näkyvämpään SOOLiin, joka tavoittaa eri alojen opeopiskelijat kaikilla opekampuksilla.

Jenna Niemi vastaa jäsenpalveluiden kehittämisestä, opeopiskelijoiden webinaarien suunnittelusta sekä auttaa SOOLin hallitusta koulutuspoliittisen linjapaperin valmistelussa. Hän on pian maisteriksi valmistuva varhaiserityispedagogiikan opiskelija Jyväskylän yliopistosta ja on aiemmin vaikuttanut SOOLin hallituksessa.

– Mahtavaa päästä jatkamaan työskentelyä opeopiskelijoiden parissa ja tukemaan SOOLin hallituksen toimintaa opeopiskelijoiden hyväksi. Odotan innolla tulevia työtehtäviä ja sitä, että pääsen kehittämään liiton toimintaa, kommentoi Jenna.

Opiskelijatoiminnan koordinaattorien valinnasta päätettiin SOOLin hallituksen kokouksessa. Puheenjohtaja Sanni Salmenojan mukaan nyt alkaneella kaudella SOOL tulee strategian mukaisesti panostamaan erityisesti näkyvyyteen sekä vahvistamaan entistä vaikuttavaa edunvalvontaa valmistelemalla liitolle koulutuspoliittisen linjapaperin.

– Upeaa saada Jenna ja Saara meidän tiimiin! Molemmilla on valtavasti intoa ja paljon näkemystä liiton näkyvyyden lisäämiseksi ja jäsenpalveluiden kehittämiseksi.


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet