18.11.2019

Postilakon vaikutukset SOOLin jäsenpalveluihin

Postin henkilöstön työtaistelun vuoksi etenkin kirjeposti ja aikakauslehdet jaetaan suurelta osin vasta lakon päätyttyä. Tämä koskee muun muassa SOOLin jäsenmaksukirjeitä uusille jäsenille, jäsenkortteja sekä Opettaja- ja Opeopiskelija-lehtiä.

Jäsenmaksukirjeet

Jäsenmaksukirjeet uusille jäsenille lähetetään aina Postin e-kirjeinä, jolloin ne tulevat perille sähköisinä niille, joilla on käytössään Postin OmaPosti-palvelu (entinen Netposti). Tällöin jäsenmaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Muille jäsenmaksukirjeet jaetaan tavallisena kirjepostina.

Mikäli jäsenmaksukirje tulee lakon vuoksi perille vasta siihen merkityn eräpäivän jälkeen, sen voi maksaa laskussa olevilla maksutiedoilla eräpäivän jälkeenkin. Jäsenmaksuun ei lisätä viivästysmaksua, viivästyskorkoa eikä maksun viivästymisestä ole muitakaan seuraamuksia.

SOOLin jäsenyys ja jäsenedut ovat voimassa liittymispäivästä alkaen, eli siitä alkaen, kun on onnistuneesti lähettänyt sähköisen liittymislomakkeen SOOLin sivuilla.

Jäsenkortit

Jäsenkortit uusille jäsenille jaetaan kirjepostina, joten niiden toimitus todennäköisesti viivästyy lakon vuoksi.

Nykyiset jäsenkortit ovat voimassa kalenterivuoden 2019 loppuun asti. Joulukuussa kaikille jäsenille postitetaan uusi monivuotinen jäsenkortti, joka on voimassa vuoden 2020 alusta alkaen.

Opettaja- ja Opeopiskelija-lehdet

Seuraavat Opettaja- ja Opeopiskelija-lehtien numerot ilmestyvät perjantaina 22. marraskuuta. Mikäli lakko tuolloin vielä jatkuu, lehdet todennäköisesti saapuvat perille vasta lakon jälkeen.

Molempien jäsenlehtien sisällöt ovat luettavissa sähköisinä lehtien omilla verkkosivuilla:

Opettaja-lehti

Opeopiskelija-lehti

 


Lisää aiheesta

Jaa sivu somessa

Tweet